foto

PRE NJE, VOLEO JE POZNATU VODITELJKU: Znate li koji zgodni košarkaš je suprug Ane Stanić?

Popularna pevačica poznata je kao jedna od zvezda koje ne izlažu svoj privatni život medijima, ali prošle godine je bila prinuđena da demantuje navode da se razvela

foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Stanić obično pušta da njene pesme i stil govore umesto nje i izbegava da deli s javnošću bilo šta o svom životu, naročito kada je reč o porodici.


Zato je malo poznato da je ona više od decenije u srećnom braku sa četiri godine starijim Momčilom Lavrnićem — 2010. godine venčali su se na tajnoj ceremoniji u jednom fruškogorskom manastiru, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać. Par je godinu dana kasnije dobio sina Vuka, a Momčilo iz prvog braka, s voditeljkom Brankom Nevistić, ima i sina Luku.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić


Anin izabranik nekada se bavio košarkom, danas je uspešan biznismen, a ni on, kao njegova supruga, ne deli s javnošću detalje njihove intime. Međutim, kada se početkom 2020. pisalo da su se razveli u tajnosti, pevačica je morala da se obrati medijima, što je učinila putem svog profila na Instagramu.


Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno — napisala je Ana i objasnila da njen sin mora da čita neistine o životu svoje porodice. Ona je dodala da se nikad nije bavila natpisima medija i da je u ovom slučaju demantovala isključivo zbog deteta.


Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu — poručila je.