NA ŠTA LI JE MISLILA?

SUKNJA I TOP — ZA DESETKU, OBUĆA — KATASTROFA! Dženifer Lopez demonstrira kako uništiti savršen letnji autfit

Boho izdanje latino dive, koje je lako moglo da bude modna inspiracija za žene širom planete, zbog nesrećnog izbora obuće postalo je promašaj

foto: Profimedia

Najfotografisanija žena na planeti ima pravo na grešku, a Dženifer Lopez to definitivno jeste. Čuvena pevačica i glumica ne može ni da otvori prozor bez najmanje deset paparaca koji će to ovekovečiti, pa ponekad mora da se dogodi da je uhvate u izdanju koje je definitivno moglo bolje.


Džej Lo je minulog vikenda na Beverli hilsu viđena kako sa sinom Maksom ulazi u jedan butik Ralfa Lorena, a latino zvezda je za ovu priliku odabrala vrlo lepršavo i lagano letnje izdanje.

 

 

Reč je o odevnoj kombinaciji s boho prizvukom, koja se sastoji od maksi-suknje napravljenoj od više vrsta džinsa i savršen je spoj kontrastnih nijansi i od laganog kratkog topa bele boje.
Pevačica je, vrlo prikladno, uz ovaj spoj ponela svetloplavu torbicu modne kuće Valentino, i to zagasite nijanse. U pitanju je model Rockstud Matelassé shoulder sa zlatnom kopčom, koja je odlično rešenje u spoju sa Dženiferinim zlatnim oversized naočarima za sunce.


Ipak, ovako praktičnom i lepom letnjem izdanju pevačica je nije dodala neke boho sandale s kaišićima, već — kratke čizme! Istina, Džej Lo se opredelila za vrlo glamurozan model, nastao u kolaboraciji Timberlenda i Džimija Čua, ali za vreo dan u Los Anđelesu i uz tipično letnji look bez sumnje je mogla da izabere bilo šta osim čizmica i izgleda neuporedivo bolje.

 

FOTO: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Ipak, ovo nije prvi put da Dženifer usred žege bira obuću prikladniju za zimske mesece. Tako je i prošle godine, baš u ovo vreme, uslikana dok se s bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom spremala za put na letovanje, a ponela je klasični Šanel komplet i kožne čizme do kolena. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.