odmah je dobio i odgovor

"MOJA INSPIRACIJA, TATA MOJE DECE, MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ..." Čuveni glumac sve iznenadio emotivnom porukom suprugu

Legendarni Barni Stinson iz serije "Kako sam upoznao vašu majku" podelio je fotografiju sa svojim izabranikom i nežnu čestitku godišnjice

foto: Profimedia

Glumac Nil Patrik Haris u sitkomu "Kako sam upoznao vašu majku" glumi plejboja, ali je privatno daleko od toga — on je od 2014. godine u braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Burtkom, s kojim ima dvoje dece, i vodi miran porodični život.


Iako su se na večnu ljubav zavetovali pre sedam godina, oni su juče proslavili čak 17. godišnjicu ljubavi, a Nil je tim povodom na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju i javnu čestitku svom suprugu.


Srećna godišnjica, Dejvide. Ti si moj glavni prioritet, moja neprestana inspiracija, tata moje dece, moj najbolji prijatelj. Izlazak s tobom pre 17 godina? Najbolja. Odluka. Ikad. Hvala ti za ljubav, smeh i život. TI si najbolji — napisao je glumac.

 


Njegov suprug nije ostao nem, pa je odgovorio:


Ja tebe volim više — eto, rekao sam!


Nil Patris Haris i Dejvid, kog obožavaoci serije "Kako sam upoznao vašu majku" pamte kao Lilinog dečka iz srednje škole Skutera, prvi put su se zajedno pojavili kao par na dodeli Emija 2007. godine, a uz pomoć surogat majke 2010. godine dobili su blizance Gideona i Harper.