preminula u njegovom stanu?!

NAZVALA GA JE ĐAVOLOM, ON TVRDI DA MU JE PRETILA: Poznata manekenka pronađena mrtva nakon raskida s fudbalerom!

Nemački mediji javljaju šokantne vesti ― jedna od najpopularnijih manekenki u ovoj zemlji pronađena je u stanu svog bivšeg dečka bez znakova života

foto: Instagram

Manekenka Kasija Lenhart (25) pronađena je mrtva u Berlinu, pišu nemački portali.


Lepotica poljskog porekla pre samo nedelju dana je raskinula s fudbalerom minhenskog Bajerna Džeromom Boatengom, a njeno telo je juče pronađeno u stanu za koji mediji pišu da pripada njenom bivšem dečku. Policija ne tretira ovu smrt kao sumnjivu, pišu mediji.

 

Vesti o njenoj smrti potvrdila je Kasijina prijateljica Sara Kulka, koja je na Instagramu napisala:

 

Nadam se da će istina izaći na videlo. Znam koliko bi to želela.

 

Kasija, koja ima sina iz prethodne veze, bila je u ljubavi s fudbalerom i reprezentativcem Nemačke 15 meseci, a rastali su se 2. februara nakon burne i javne svađe.

 


Nakon raskida, manekenka je izjavila da je ona raskinula s Boatengom jer je lažov i neprestano je vara. Štaviše, nazvala je fudbalera "đavolom" i najavila da će pričati javno o njihovoj vezi čim se sabere.

 


Boriću se! Nikad nisam ovako prevarena, iskorišćena, nikad me nisu tako lagali ― rekla je Kasija.


Boateng je nedavno optužila manekenku da je sabotirala njegov odnos s njegovom bivšom devojkom Rebekom, s kojom ima decu, kao i da ga je ucenjivala i pretila mu. On se u jednom intervjuu obratio svima saopštenjem da više nije u vezi s manekenkom, da preuzima odgovornost za sve za dobro svoje porodice i da se izvinjava "svima koje je povredio", naročito svojoj bivšoj devojci i njihovoj deci. Tvrdio je da je Kasija alkoholičarka i da je njihova veza zasnovana na manipulaciji.

 


Kasija je postala moja devojka tako što je uništila moju porodicu i moju vezu s bivšom devojkom Rebekom i ucenjivala me ― rekao je Džerom Boateng. ― Zato sam odlučio da ostanem uz Kasiju i potrudim se da uspemo. Čak i to što smo izašli u javnost sa svojom vezom je samo zbog Kasijinih pritisaka.


Tokom veze, Kasija je često pretila da će me uništiti. Pretila je da će da uništi moju karijeru i čak da će da učini da izgubim decu ― tvrdio je on u intervjuu koji je dao pre samo nekoliko dana.

 


Navodno, ona je pretila Boatengu da će izjavili da ju je tukao, pošto zna da ga je majka njegove dece optužila za nasilje. Dodao je i da je Kasija napravila lažne profile na društvenim mrežama kako bi širila laži o njemu.

 


Nadam se da će uskoro dobiti pomoć koja joj je potrebna ― zaključio je fudbaler.