čuvena glumica joj je najbolja prijateljica

"IMALA SAM SAMO 33 GODINE, A IGRALA MAJKU MOMKA OD 20!" Ove NEVEROVATNE detalje o Neli Mihailović SIGURNO niste znali!

Poznata glumica Nela Mihailović otkrila je da još od mladosti igra mnogo starije žene, te da je već sa 33 godine dobila ulogu majke dvadesetogodišnjaka

foto: screenshot k1

 

Šminkom i frizurom su me činili starijom, a sve je počelo ulogom u seriji „Stižu dolari“. Tada sam imala samo 33 godine, a igrala sam majku dvoje dece od 19 i 20 godina. I valjda me od tada niko više nije percipirao kao mladu nego su mi stalno davali uloge majki. I sve su to bile neke fine i dobre žene. Srećom, nedavno se i to promenilo, pa su dali i ulogu zle majke i crnogorske tetke i presrećna sam zbog toga. Uživam u takvim ulogama – kazala je Nela u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

Njena najbolja drugarica je glumica Nataša Ninković, njena koleginica sa klase, pa se Nela osvrnula i na njeno nedavno gostovanje u ovoj emisiji kada je Nataša otkrila da se Dragan Bjelogrlić hvali time što ju je ulogom u „Senkama“ vratio u kategoriju riba.

 

Znam za to, a moram vam reći da je i mene počeo da zeza. Stalno me je „čikao“ na snimanju serije „Hadžijino zvono“, u kojoj mi glumi supruga, da mora da mi osmisli neku žestoku scenu – rekla je Nela s osmehom.

 

foto: screenshot k1

 

Na pitanje Boška i Aleksandre da li joj i danas govore da ona i Nataša veoma liče, kaže:

 

Da, često nam to kažu, ali ja pre mislim da pripadamo istom tipu žena, tamnim sa punim ustima. Malo ko zna da smo nas dve upisale Akademiju sa „muškim“ frizurama, i tada su našeg profesora Vladu Jevtovića pitali zašto je odabrao dve iste glumice, ali on im je rekao da smo nas dve potpuno različitog senzibiliteta. I bio je u pravu – ispričala je.

 

Inače, nas dve smo od treće godine studija živele zajedno, sve dok se nismo udale. A udale smo se iste godine, jer ko će tražiti novog cimera – našalila se Mihailovićeva.

 

Gledaocima je otkrila i anegdotu u vezi sa pokojnim Markom Nikolićem s kojim je odigrala prvu ulogu na pozorišnoj sceni.

 

Tada mi je glumio oca, a 20 godina kasnije igrao je mog emotivnog partnera. Svi su me pitali otkud to, a ja sam govorila: Izgleda ja starim, a Marko je sve mlađi – kazala je Nela.