slučajnost ili ne

Na petak 13. se udala: Poznata glumica nije ni slutila da će joj se ovo dogoditi

0

Naša poznata glumica, Nela Mihajlović, je u petak 13. juna 1997. upoznala sadašnjeg supruga  Vladimira Petričevića, a takođe na petak 13. sa njim sklopila brak.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon toga naša glumica je zatrudnela , a ono što je u celoj priči najzanimiljivije je to što je njena čerka rođena isto na petak 13.

 

Njih dvoje imaju još jednu čerku Petru, Par je zajendno skoro dve decenije, i od prvog dana kada su se sreli znali su da su srodne duše.

Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - rekao je jednom prilikom Vladimir.

foto: Vladimir Šporčić

Za brak je najvažnije uzajamno poverenje i mnogo razgovora, a ljubav se podrazumeva. Uvek sam govorila da ću se udati iz ljubavi, što sam i uradila. Vladimir i ja gotovo da nemamo nijedan dan zabavljanja. Bio je 13. decembar kada smo se upoznali, a već 18. uselila sam se kod njega. Dva meseca kasnije pitao me je da se venčamo. Ceo život smo u braku i cela naša veza jeste brak", dodaje glumica.

 

 

 

 

makonda-tracker