šuška se

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, PA ODMAH OBRISALA SLIKU? Pevačica krije da je u blagoslovenom stanju, Instagram EKSPLODIRAO?!

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se mogao videti nešto veći stomak od onog kakav inače pokazuje, društvene mreže su buknule i komentari pljušte!

foto: Profimedia

Pjevačica Nikol Šerzinger i njen momak Tom Evans trenutno obilaze Ameriku, a još otkako su obelodanili svoju vezu, skoro nikada se ne razdvajaju. 

 

Nikol, kao po običaju, izgleda spektakularno u sportskom izdanju u kom se uslikala u Kaliforniji, ali zanimljivo je to da se u poslednje vreme često mogu čuti glasine o njenoj trudnoći! Nikol je objavila fotografiju na kojoj se, navodno, mogao videti trudnički stomak, pa ju je obrisala.

 

 

"Jesi li trudna?", "Obrisala je fotografiju, sigurno je istina", "Video joj se trudnički stomak, to ne može biti samo od hrane", komentarisali su obožavaoci.

 

U prilog informaciji o navodnoj trudnoći govore i Tomove izjave da koristi suplemente za jačanje plodnosti, te da već dugo ozbiljno razgovaraju o deci i porodici.