SVAKI DETALJ JE SAVRŠEN

OD CENE ĆE VAM ZAKLECATI KOLENA: Melanija Tramp za posebnu priliku čuvala jednu od svojih najboljih modnih kombinacija

Prva dama Amerike još jednom je oduševila modne znalce interesantnim modnim izborom koji je pokazao da za ozbiljnije prilike stil ne mora da bude dosadan.

foto: Profimedia

Američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija prisustvovali su ceremoniji obeležavanja stogodišnjice od ratifikacije 19. amandmana, zahvaljujući kojem su žene u SAD dobile pravo glasa.

 


Strani mediji ističu da je prva dama svojim izborom odeće dala omaž sifražetkinjama, pripadnicama pokreta za jednako pravo glasa muškaraca i žena, koje su nosile belu, ljubičastu i zelenu boju simboličnih značenja — belo kao čistota, ljubičasto kao odanost i dostojanstvo i zeleno kao simbol nade.

 

Gospođa Tramp nije bila skromna i očito se svojski potrudila da na ovaj dan zablista, pa je tako ponela komplet Majkla Korsa čija iznosi čak 2.195 dolara!
Ona se pojavila u strukiranom belom blejzeru asimetričnog donjeg dela i pencil suknju koju krasi šlic, a ponovo je ponela i svoj zaštitni znak — pojas ispod grudi. Ovog puta odabrala je efektan kaiš s crno-belim tzv. gingham printom, a pronašla je i salonke identične šare.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Kao i uvek, Melanija je nosila malo nakita, tek raskošni dijamantski prsten
Ovo, inače, nije prvi put da američku prvu damu vidimo u ovom kompletu, a prošli put ga je ponela 2018. godine, kada su Tramp i ona ugostili francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit.