paparacima ništa ne promiče

NERVIRA GA ŠTO JE OPSEDNUTA LJUBAVNIKOM: Muž Megan Foks ljut na glumicu, ali ni on ne gubi vreme (FOTO)

Brajanu Ostinu Grinu navodno smeta što se njegova, još uvek zakonita, supruga toliko fokusirala na svoju novu vezu, a sada su paparaci i njega uslikali u zanimljivom društvu

foto: Profimedia

Glumac Brajan Ostin Grin (47) i glumica Megan Foks (34) nedavno su saopštili da se rastaju posle 10 godina braka, a po svemu sudeći — razlog je preljuba. Glumica je tokom snimanja novog filma zbližila s reperom Mašin Ganom Kelijem, s kojima je počela javno da se pojavljuje i pre nego što je otkriveno da se razvodi, a u poslednje vreme su nerazdvojni.


Kako američki mediji pišu, njen suprug ne sedi mirno, pa je izlazio na sastanke s manekenkama Kortni Stoden i Tinom Luiz, ali mu smeta Meganina vrlo javna veza s reperom.

 


Brajana nervira to koliko je ona fokusirana na svoj odnos s Mašin Ganom Kelijem. Ne razume njenu potrebu da na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije sa simpatičnim opisima kako bi pokazala svoju ljubav. Još se nisu ni razveli — rekao je izvor blizak glumcu i dodao da mu smeta i to koliko je brzo uplovila u to sve, posebno jer je uvek držala do svoje privatnosti.


Par je, inače, tokom braka dobio trojicu sinova: Nou, Bodija i Džornija.


Američki paparaci, koji u poslednje vreme u stopu prate Mašin Gana Kelija i Megan Foks, imali su vremena i da "skoknu" do njenog bivšeg supruga, koji je uslikan na ručku, ali i tokom ćaskanja na klupi sa Dženifer Flin, ćerkom glumice Džejn Simor. Navodno je reč o poslovnom sastanku, ali... Šta vi mislite?

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia