uvek savršeno doterana

ZA NJU LEŽERNI STIL NE POSTOJI: 3 kućne odevne varijante Jelene Karleuše kakve ćemo SIGURNO viđati na crvenom tepihu

Otkad je u samoizolaciji, popularna pevačica ne prestaje da oduševljava modnim izborima.

foto: Instagram

 

Popularna pevačica već nekoliko sedmica je u samoizolaciji sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom, a boravak kod kuće ne znači da je Diva iz glamuroznih odevnih komada „uskočila“ u trenerku i papuče. Naprotiv – ona je vrlo elegantna!

 

 

Mala bela haljina na njen način

 

 

Najpre smo je videli u najprovokativnijoj mini-haljini u kojoj se ikad pojavila. Reč je o modelu koji krasi mini-rolka i jedan dugačak rukav, dok je druga ruka otkrivena, a obnažene grudi prekrivaju tanke trake. Više o tome čitajte OVDE.

 

Duh osamdesetih u domu Karleuša-Tošić

 

 

Pevačica je potom na terasi pozirala u interesantnoj haljini plave boje koju krase efektni puf-rukavi,naglašen struk i smeo dekolte. Jelena je kominovala s ovu toaletu s elegantnim providnim papučama sa štiklom srednje visine, a mnogi su oduševljeni njenim izborom frizure – kratkim bobom stilizovanim tako da kosa izgleda mokro. Više o tome čitajte OVDE.

 

Praznično raspoloženje kao inspiracija

 

 

Za porodičnu proslavu Uskrsa, Karleuša je odabrala haljinu dostojnu crvenog tepiha, a reč je o narandžastoj toaleti veoma provokativnog dizajna, koja ističe njene savršeno izvajane noge i uzan struk. Pevačica ju je kombinovala sa zlatnim sandalama i dugom talasastom kosom. Više o tome čitajte OVDE.