predivno

KROJEN JE SAMO ZA NJU, SAMO ZA OVU PRILIKU: Kaput Kejt Midlton koji pomera granice mode u kraljevskoj porodici (FOTO)

Britanska kraljevska porodica prisustvovala je tradicionalno juče božićnoj misi u sandringemskoj crkvi Svete Marije Magdalene, a tom prilikom pokazala je izuzetan komad.

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža stigla je na službu u društvu supruga princa Vilijama i njihovo dvoje starije dece — princa Džordža i princeze Šarlot, a tu su bili i princ Čarls i princeza Kamila Parker, kao i princeza Ana i kraljica Elizabeta Druga.

 

Mediji javljaju da su najviše pažnje privukli najmlađi, kao i da je princeza Šarlot sve nasmejala jer je bila opuštena, grlila se s okupljenima, ali i bila veoma nestašna, pa je mama Kejt morala da je smiruje. Međutim, za modne sladokusce, zvezda ovog događaja bila je upravo Kejt Midlton, koja je sve očarala novim modnim izborom.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Ona se, naime, pojavila u kaputu s dvorednim kopčanjem koji potpisuje dizajnerka Ketrin Voker i koji je izrađen specijalno za ovu priliku. Reč je o komadu rađenom po uzoru na čuveni model Larissa, i to od mohera, a tu su i dodaci od veštačkog krzna koji su vojvotkinjinom kaputu dali dašak ruskog stila. Britanski mediji javljaju da je Kejt Midlton nosila i haljinu Majkla Korsa, cipele Emi London i šešir Silvije Flečer.