jelovnik

Piletina na 5 načina: Jelovnik za ručak od ponedeljka do petka (REECEPTI)

0
Od samo jednog pileta možete da napravite pet različitih ručaka i da maksimalno uživate u ukusu

 

Petak

 

Ostatke mesa od pileta ispržite u voku s povrćem i kajganom.

 

Odličnog izgleda i fenomenalnog ukusa: Za ovom pitom je poludeo ceo svet (VIDEO)

 

Potrebno je: Pileća krilca i vrat, 2 paprike, 3 paradajza, 1 glavica luka, 4 jajeta, 1 kašika masti, začini po ukusu.

 

Priprema: U vok stavite kašiku masti, sitno seckan luk, papriku i paradajz, kao i krilca i pileći vrat, i pustite da se sve krčka nekih 20 minuta. Zatim dodajte začine i 4 umućena jajeta. Neka se sve peče još 5 minuta. Sklonite s ringle i poslužite uz tostirani hleb.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker