ISPROBAJTE

Lagano, brzo i može da se jede hladno: Recept Suzane Mančic za savršeni LETNJI RUČAK koji je oduševio i Grka Simeona

0

Suzana Mančić letnje dane provodi u Grčkoj sa svojim partnerom Simeonom Ocomokosom.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić već dugo uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a poznato je da je od njega dobila i nekretninu na poklon. Voditeljka vrlo rado deli lepe porodične trenutke s publikom.

 

Suzana uvek ističe kako je leto jedino vreme kad su njih dvoje maksimalno posvećeni jedno drugom i da joj to jako prija, a istovremeno je željna odmora i sedenja kod kuće.

- Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno. Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže 'Mancic, ovo si odlično skuvala'. Živimo jedan sasvim opušten i normalan život, koga smo željni. Željna sam da sedim kod kuće - rekla je voditeljka u uključenju u emisiju Puls Srbije.

 

Ona je otkrila i koje jelo Simeon obožava, a Suzana je naučila u Dalmaciji da ga sprema, pa je sa svima podelila recept za brz i lagan letnji ručak.

 

- Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Evo daću vam recept - potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok. Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno - zaključila je Suzana.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

Nedavno je otkrila i da nema veliku želju da obilazi plaže, već boravak na moru koristi za druga opuštanja, ali i za kuvanje u kom uživa.

 

- Pa zna se da sam ja glavna kuvarica tokom leta! Ne ide mi se baš svaki dan na plažu, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate sa kupanja. Rerna nam je stalno uključena s obzirom na to da je moja sestra specijalista za kolače. Teško je odoleti dobrom zalogaju i vratiti se u Beograd sa vitkom figurom. Život nije bajka - rekla je Suzana.

 

 

makonda-tracker