slasno i efikasno

Mešavina ukusa za prave hedoniste koja topi vaše kilograma: Uz američku dijetu izgubite čak 3 kilograma za 5 dana (FOTO)

0
San svakog gurmana je da pronađe dijetu koja će mu pomoći da eksperimentiše sa ukusima, ali bez kajanja zbog ogromne količine kalorija. A sada je to i moguće!

 

Predlog za prvi dan

 

foto: Profimedia

 

Ručak: Pileći file sa boranijom

Na dve kašičice ulja propržite sitno iseckanu glavicu crnog luka, dodajte 300 g skuvane zelene boranije, kašičicu začinskog bilja i kašiku seckanog peršuna. Na kašičici ulja ispržite 120 g pilećeg filea začinjenog biberom. Servirajte sve zajedno i dodajte dve kašičice polumasnog biljnog putera.

 

Ova lepotica je brzo i lako izgubila 35 kilograma: 3 sitne promene su joj u tome najviše pomogle!

 

Večera: Voćna salata sa sirom

Na 100 g zelene salate naseckajte krušku ili jabuku, dodajte mandarinu isečenu na kriške i 50 g na kockice iseckanog feta sira, pet polovina jezgra od oraha, a sve prelijte sa dve kašike ulja i dodajte malo bibera.

 

Predlog za drugi dan

 

Ručak: Losos sa paprikama

Isecite dve sveže paprike na tanke kriške, dinstajte ih na dve kašičice ulja, dodajte dve kašičice kapra i malo tabasko sosa. U međuvremenu, 120 g lososa začinite limunom, pospite naseckanim peršunom, posolite po želji, umotajte u alufoliju i pecite 12 minuta u već zagrejanoj rerni na 220 stepeni C.

 

Izgubite kilograme bez gladovanja: Evo koliko ćete smršati ako nedelju dana jedete tikvice (RECEPT)

 

Večera: Pileća salata

Posolite 125 g pilećih grudi, ispecite na malo ulja i stavite da se ohlade. Izrendajte 300 g celera, dodajte ga pilećim grudima, pomešajte sa kašikom majoneza, začinite karijem i sa dva iseckana oraha. Pospite sa malo peršuna ili ukrasite listovima zelene salate.

 

Jelovnik za treći dan ove dijete potražite na sledećoj strani

 

makonda-tracker