slasno i efikasno

Mešavina ukusa za prave hedoniste koja topi vaše kilograma: Uz američku dijetu izgubite čak 3 kilograma za 5 dana (FOTO)

0
San svakog gurmana je da pronađe dijetu koja će mu pomoći da eksperimentiše sa ukusima, ali bez kajanja zbog ogromne količine kalorija. A sada je to i moguće!
foto: Promo
foto: Promo

Američka dijeta omogućava brzo smanjenje masnih naslaga ishranom koja je bogata proteinima i mastima, a ako se pravilno pridržavate uputstava, možete da izgubite tri kilograma za pet dana. Potrebno je da u svoj jelovnik ubacite kiselo, ljuto i slano.

 

Mama troje dece se prepolovila: Smršala sam 70 kilograma i to bez ičije pomoći (FOTO)

 

Ishrana se sastoji od ribe, jaja i mesa, a dozvoljeni su voće i povrće. Slatkiši i namirnice bogate ugljenim hidratima strogo su zabranjeni.

 

U ovoj dijeti koristite hladno ceđena ulja, pijte najmanje dva litra vode dnevno (bez natrijuma i hlora) ili biljne čajeve.

 

 

Doručak po izboru: Izaberite jedan od ova dva predloga doručka i jedite ga svih pet dana.

 

Jedite PICU i mršavite: Dokazana teorija o ishrani u kojoj možete da gubite kilograme!

 

Prvi izbor: 150 g mekog kravljeg sira pomešajte sa kašičicom lanenog ili maslinovog ulja i kašičicom semenki suncokreta ili susama.

 

Drugi izbor: Ispržite jedno jaje u tiganju ili ga skuvajte sa 50 g nemasne šunke i dodajte 200 g tvrdog sira sa svežim začinskim travama.

 

Kompletan jelovnik možete pronaći na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker