dijeta poznate voditeljke

Kada je vaga pokazala 107 kg odlučila je da kaže KRAJ: Opra Vinfri jede pastu,a smršala je 20 kg - evo KAKO

1

Slavna voditeljka rešila je da se ponovo posveti gubitku kilograma i u tome je još jednom uspela 

Opra Vinfri smršala 20 kg bez dijete i gladovanja
Opra Vinfri smršala 20 kg bez dijete i gladovanja foto: Profimedia

Čuvena voditeljka Opra Vinfri iskoristila je modni spektakl koji je u Italiji organizovao Luj Viton da javnosti pokaže svoj novi izgled. Gubitak kilograma, sa kojim se borila ceo život, doneo joj je samopouzdanje, pa danas 69-godišnjakinja izgleda bolje nego ikad.

 

Opra Vinfri je ove srede pokazala svoju vitku figuru na sajmu krstarenja Luj Viton, organizovanom u Italiji, a kada se pojavila, mnogi su morali da pogledaju nekoliko puta da se uvere da je reč o 69-godišnjoj voditeljki koja je poznata širom sveta.

 

Odevena u beli ansambl, koji je uključivao tuniku košulju i pantalone širokih nogavica, Opra je crnim kaišem naglasila struk, a koliko joj je gubitak kilograma dao samopouzdanje vidi se i po poziranju na crvenom tepihu.

 

 

Ova 69-godišnjakinja nikada nije krila da se bori sa viškom kilograma, ali je tek sada uspela da uradi ono o čemu je sanjala veći deo svog života. Kako je otkrila, tokom prošle godine odlučila je da potpuno promeni sve navike koje je imala do tada.

 

Promenila je navike u ishrani, ali i ponovo preuzela kontrolu nad svojim životom. U najgorem periodu života Opre Vinfri dostigla je cifru od 107, kako pokazuje vaga, a ovoga puta se odlučila za program mršavljenja, kojim je jednom prilikom već smršala više od 20 kilograma.

 

- Vreme je za resetovanje, čistim frižider. Tako ću ostati na zacrtanom putu - rekla je prošle godine u video snimku na Instagramu.

 

Kako je Opra Vinfri smršala 20 kg bez dijete?
Kako je Opra Vinfri smršala 20 kg bez dijete?foto: EPA / MIKE NELSON

 

Opra Vinfri je počela da razmišlja o tome šta jede i uzela je stvari u svoje ruke i ponovo se aktivirala u "Weight Watchersimau", sa kojim je izgubila oko 20 kilograma 2016. godine.

 

- Od kada sam počela da sarađujem sa "Weight Watchersima" izgubila sam više od 20 kilograma. Iskreno da vam kažem, više se ne svađam i jedem sve što volim - takose, pastu... Nikada se nisam osećala kao da sam uskraćena za nešto - rekla je Opra.

 

Inače, popularni sistem za mršavljenje Weight Watchersi kreirala je 60-ih domaćica Džen Nidetč i stekala je ogromnu popularnost tokom decenija. Sam program se zasniva na 4 osnovna principa - ishrani, motivaciji za vežbanje, korisnim navikama i grupnoj podršci, a pored svega toga koristi se i sistem bodovanja, zahvaljujući kome svaki pojedinac može sam da bira obroke.

 

Opra Vinfri se rešila velikog viška kilograma uz pomoć posebne ishrane bez gladovanja
Opra Vinfri se rešila velikog viška kilograma uz pomoć posebne ishrane bez gladovanja foto: EPA / ALBA VIGARAY

 

Sistem bodovanja ide otprilike ovako – 0 bodova za voće i povrće, 2 boda za većinu posnog mesa, ribe i žitarica, dok hrana bogata mastima i šećerima nosi najviše bodova.

 

Kako je Opra rekla pre nekoliko godina, odlučila se za ovaj oblik mršavljenja jer je 'lakši od bilo kog drugog programa u kojem je učestvovala'.

 

- To je način života, način ishrane koji toliko oslobađa. Nikada se ne osećate kao da ste na dijeti i ona zaista funkcioniše - rekla je zadovoljno Opra Vinfri. 

 

 

makonda-tracker