možete ovo i vi!

Nisu samo dijete, treninzi i estetski zahvati... Jedna VAŽNA stvar pomogla ADEL da smrša NEVEROVATNIH 45 kilograma

0
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kada je popularna britanska pevačica Adel uspela da smrša i kada je njena transformacija postala glavna tema u svim medijima, pokrenulo se pitanje kako je ona zapravo uspela da izgubi veliki broj kilograma. 

 

Počele su špekulacije o tome kako je uspela da dovede svoju liniju do savšrenstva, a na kraju je došlo do zaključka da za njen izgled nije zadužena samo jedna dijeta nego niz drugih faktora koji su na to uticali. 

 

Kako su pisali ona e podvrgla i estetskim zahvatima, ali kako kažu tajna njenog savršenog izgleda je njeno mentalno zdravlje. 

 

Doktorka Dominik Fradin Rid ispričala je da je sarađivala sa pop zvezdom i kaže da je do njene transformacije došlo i zato što je ona radila na svom mentalnom zdravlju. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

 

Kako je istakla doktorka smatra da za potpuni preobražaj je potrebno da isprati i kompletna promena stila života. Adel je sarađivala i sa trenerima i stručnjacima iz Los Anđelesa kako bi došla do sadašnje figure. 

 

Ona je jasno naglasila da je jako bitno da se osobe osećaju dobro u svom telu i da su pored toga jednako važno vežbanje i ishrana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

— Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini — objasnila je ona tamošnjim medijima.

 

 

makonda-tracker