uspeo je!

Grickalice u ponoć i BEZ USKRAĆIVANJA omiljene hrane: Voditelj otkrio kako izgubiti 38 kilograma za kratko vreme

0

Umesto da gladuje i odriče se namirnica u kojima uživa, popularni komičar primenjuje ove taktike za mršavljenje

foto: H K Content/London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia, BBC/Courtesy of Everett Collection / Everett / Profimedia
foto: H K Content/London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia, BBC/Courtesy of Everett Collection / Everett / Profimedia

Glumac i voditelj Džejms Korden (43) predstavio se javnosti kao muškarac koji sa samopouzdanjem nosi višak kilograma, ali vremenom je uspeo da smrša skoro 40 kilograma.


Danas izgleda i oseća se odlično, a ističe da njegova tajna nije neki poseban jelovnik kojeg se striktno pridržavao.

 

Trudim se da jedem zdravo i da ne uskraćujem sebi ništa. Držanje dijete je pogrešno jer ćete u nekom trenutku nastaviti po starom — napominje Džejms. — Ne morate ničega da se odreknete. Ja sam samo svestan toga šta stavljam u svoje telo, trudim se da ne jedem hranu koja ima previše sastojaka.

 


Popularni komičar je ambasador programa Weight Watchers, kojeg se pridržava godinama, a ističe da mu ovakav način ishrane prija jer nije strog prema sebi kada ima "lošu nedelju" i posegne za grickalicama u ponoć.


On je istakao da se svojim telom i zdravljem bavi i iznutra, odnosno da četiri puta nedeljno meditira po 20 minuta, što smatra izuzetno korisnim.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Jedna od njegovih glavnih tajni za mršavljenje jeste periodični post (intermittent fasting), koji je izuzetno popularan u svetu proteklih godina, a podrazumeva da se jede samo osam sati u toku dana, dok se u ostalih 16 ne konzumira hrana.

 


Što se tiče sportskih aktivnosti, Korden je shvatio da mu prija boks, pa trenira skoro svakog jutra, ali priznaje da ponekad preskače vežbanje.

 

 

makonda-tracker