promenite život iz korena

Ima 36 godina, doručkuje tortu i nikada ne broji kalorije: Mama otkrila tajnu svoje top forme i ne, nema gladovanja

0

Nakon porođaja, mlada mama nije bila zadovoljna svojim izgledom. Krila je svaki nedostatak, a sada ima telo na kojem bi joj pozavidele i mnogo mlađe mame. Evo u čemu je njena tajna

foto: Instagram
foto: Instagram

Niki Ris je otkrila način da dovede svoje telo u dobru formu i bez stroge dijete, iako je imala primetan višak kilograma nakon drugog porođaja.

Četiri meseca nakon što je rodila dete, trebalo je da ide na rođendansku žurku kod sestre, u London. Naručila je usku haljinu koja prati liniju tela, potamnela ten, sredila nokte i kosu...

 

- Nažalost, veče koje je trebalo da bude zabavno i glamurozno, bilo je jedno od najneprijatnijih u mom životu. Kada je haljina stigla, telo mi je bilo u užasnoj formi, grudi natekle od dojenja i sve je "kipelo" iz haljine - navodi ona.

 

Kaput nije htela da skine cele večeri, a ruke je držala ispred stomaka koji je izgledao još veće u haljini. To veče je bilo vrhunac, shvatila je da mora da poradi na sebi.

 

5 centimetara tanji struk za 3 nedelje: Džesika Alba se kune u ovu brzinsku dijetu

 

- Odlučila sam da nikada više ne želim da se osećam tako jadno, pogotovo da se oslanjam na haljinu, misleći da će mi to pomoći da se osećam bolje.

 

Tada je objavila prvu sliku na svoj Instagram profil i to traje sve do danas.

 

- Nemam plan, ne računam kalorije, ne pazim šta treba da jedem a šta ne, nisam se odrekla torti i ugljenih hidrata posle pet - napisala je mlada mama kojoj je malo ko verovao. Njena teorija je veoma interesantna.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker