Nakon duže pauze

Sanja Đorđević: Savetujem ćerku kako da odabere dečka

0
Nakon duže pauze u karijeri pevačica Sanja Đorđević vraća se muzici novim pesmama. Razlog njenog odsustva nije bio razvod o kojem se spekulisalo, već potreba da se posveti ćerki Ivani koja se spremala da napusti porodični dom

 

foto: Vladimir Šporčić


- Dosta je bilo škole, mora malo da živi. Izlazila je ona, nema žurke na kojoj nije bila, ali moram da priznam da sam doskora bila vrlo stroga. Mesta koja je posećivala uglavnom su bila pod budnim okom nekog našeg prijatelja koji ju je posmatrao iz prikrajka. Mada ne mogu da se žalim, moja ćerka ima dobro društvo – sa ponosom govori Sanja koja vreme provedeno sa svojom naslednicom smatra dragocenim. Njih dve obožavaju da šopinguju, posećuju porodične prijatelje, a kroz ta druženja Sanja pokušava da joj prenese svoja iskustva i neka ubeđenja o muškarcima.


- Nas je baba uvek savetovala: Gledaj s kim decu rađaš i iz koje je porodice. Sve je u božjim rukama, ali ipak treba proveriti da li je bilo nekih anomalija u familiji. Kada već može da se raspita, zašto da se zaleće? Svog muža nisam ništa pitala, a ni proveravala, ali svoju ćerku savetujem tako. Naravno, njoj na jedno uvo uđe, a na drugo izađe – kroz šalu priča pevačica.


Sanja priznaje da je ponosna na to što njena ćerka ne voli da se javno eksponira i koristi to što je dete poznatih roditelja. Društvene mreže drži zaključane, a u medijima se pojavljuje jedino kada je mama zamoli.


- Nju ne zanimaju javni život i pevanje. Bavi se pravom i trenutno stažira na tri mesta, a upisala je i pravosudni ispit. Njeno društvo nisu deca javnih ličnosti, u to ne računam Viktora, Stefana i Filipa, sinove Lepe Brene i Bobe Živojinovića, jer nam oni dođu kao familija – ističe estradna umetnica.

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker