Nakon duže pauze

Sanja Đorđević: Savetujem ćerku kako da odabere dečka

0
Nakon duže pauze u karijeri pevačica Sanja Đorđević vraća se muzici novim pesmama. Razlog njenog odsustva nije bio razvod o kojem se spekulisalo, već potreba da se posveti ćerki Ivani koja se spremala da napusti porodični dom

 

foto: Vladimir Šporčić


Dok je Sanja svoje odsustvo s javne scene pravdala umorom, mediji su spekulisali da je podužom pauzom odložila razvod višedecenijskog braka. Tačnije, Sanja je sa samo devetnaest godina odlučila da napusti sve i s bivšim fudbalerom Petrom Đorđevićem otpočne život u Švajcarskoj. Njih dvoje tek nakon sedamnaest godina veze i zajedničkog života odlučili su da svoju vezu krunišu brakom. Venčali su se u pravoslavnoj crkvi u Banjaluci.


- On je dugo insistirao da se venčamo, a ja sam se stalno šalila kako moram još malo da ga proverim. Kada me je ćerkica pitala: Mama, da li je moguće da sam ja vanbračno dete, odlučila sam se na taj korak. Mi smo veliki hrišćani, postimo svaku sredu, petak kao i sva četiri posta, tako da je venčanje u crkvi bilo logično – konstatuje Đorđevićeva.


Pored velike ljubavi, ona priznaje da između nje i supruga ima i čestih nesuglasica koje nastaju kao posledica njenog boemskog života i lenjosti kada je reč o vežbanju.


- Mene ne drži mesto, obožavam da izađem s drugaricama, a muž me često kudi: Zašto lepo ne izađeš oko šest sati na večeru, posle odete negde na piće, do dvanaest si kući, istuširaš se, legneš kao prava dama, a ne ko baraba dolaziš kući u pet ujutru – kaže Sanja i ističe da je suprug kao bivši sportista po tom pitanju ne razume. Za sebe kaže da nije ljubomorna žena i da joj je drago što je njihova veza satkana od poštovanja i poverenja.

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker