nakon 25 godina kraj

Nije bilo LUKSUZNO i skupo, ali je bilo BAJKOVITO: Venčanje Dragane Mirković i Tonija Bjelića se decenijama prepričavalo

0

Dragana i Toni su tokom braka dugog 25 godina dobili dvoje divne dece, ali su ipak odlučili da svako krene svojim putem 

VENČANJE DRAGANE MIRKOVIĆ JE BILO SKROMNO I BAJKOVITO
VENČANJE DRAGANE MIRKOVIĆ JE BILO SKROMNO I BAJKOVITO foto: Damir Dervišagić

Jedna od naših najpoznatijih pevačica, Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić godinama su nosili titulu jednog od najskaldnijih parova širom estrade.

 

Dragani su koleginice često zavidele, jer je izgledalo kao da u Toniju ima sve što joj je potrebno da se oseća kao kraljica. Njihova ljubavna priča je na početku bila idilična i romantična, a o momentu kad su izgovorili sudbonosno "da" se pričalo danima.

 

Kada se udala za Tonija Dragana je već imala izgrađenu uspešnu karijeru i budući da je bila veoma poznata i omiljena svi su milslili da će njihova svadba biti nešto o čemu će brujati Balkan.

 

 

Ipak, venčanje Dragane i Tonija nije bilo luksuzno, na njega nisu potrošeni milioni, i ono o čemu je pevačica često govorila, na njemu nisu bili svi koji su želeli. Ona je često isticala da su joj falili roditelji, koji zbog teške situacije u zemlji nisu mogli da dobiju vizu i doputuju u Austriju gde se ona udala za čoveka svog života. 

 

Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo – ispričala je Dragana u jednom intervjuu.


Iako slavlje nije bilo veliko, za pevačicu je sve proteklo bajkovito.

 


Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – istakla je ona.

 

Iako je bilo skromno Dragana je želela da tog dana bude ono što je trebala da bude - prava mlada. Lepa, raskošna venčanica bele boje i bidermajer bili su ostvarenje njenog sna.

 

Javnost je pomalo bila razočarana što to nije bilo venčanje kakvo su tada pravile velike zvezde, ali je Dragana bila srećna i ništa tu sreću nije moglo da joj pokvari.

 

 

Ipak, sada nakon 25 godina braka pevačica odlučuje da stavi tačku na svoj brak, a o svom partneru je sada, kao i uvek imala samo lepe reči.

 

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - ispričala je Dragana za Kurir.

 

Bonus video:

Dragana Mirković oduševila fanove posle koncerta 

 

makonda-tracker