osvojena na prvi pogled

Dok je čekala dečka, naišao je – 30 godina stariji pevač: Životna priča Meline Džinović, žene koju Džej Lo obožava

4

Mnoge svetske zvezde cene talenat bosanskohercegovačke kreatorke s adresom u Beogradu, a ona je prešla veliki i zanimljiv put od devojčice iz Bihaća do žene čije haljine nose svetske zvezde

Melina Džinović se rastaje od Harisa Džinovića posle više od dve decenije ljubavi
Melina Džinović se rastaje od Harisa Džinovića posle više od dve decenije ljubavifoto: Petar Aleksić

Domaći mediji javili su danas da se čuveni bosanskohercegovački pevač Haris Džinović posle više od dve decenije ljubavi razvodi od supruge Meline, poznate modne kreatorke.


Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu – rekao je za Pink.rs dobro upućen izvor.


Na poziv novinara Melina je odgovorila:


Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno.

Ko je Melina Džinović?


Supruga Harisa Džinovića rođena je kao Melina Galić u Bihaću 1982. godine. S roditeljima Elmom i Sulejmanom živela je u ovom gradu, posle čega se preselila u Zagreb, a potom upisala Filološki fakultet, na odseku za engleski jezik i orijentalistiku.

 

Haris i Melina Džinović bili su zajedno od 2002. godine
Haris i Melina Džinović bili su zajedno od 2002. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok je bila na trećoj godini studija, upoznala je pevača Harisa Džinovića, a Banjalukain je pisao da se to dogodilo dok je čekala svog dečka koji se takođe zvao Haris. I sledeći put su se sreli sasvim slučajno, na Džinovićevom nastupu u Zagrebu, a potom je Haris pozvao Melinu da bude njegova gošća u Parizu.


Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – rekla je Melina.


Par je zajedno živeo 12 godina, pre nego što su se venčali. Zajedno su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a romantičnom venčanju na jahti Maltese Falcon nadomak Dubrovnika prisustvovala su njihova deca i 30-ak zvanica.

 

Haris i Melina Džinović imaju zajedno dvoje dece
Haris i Melina Džinović imaju zajedno dvoje decefoto: Petar Aleksić

Dok je Džinović za svedoka odabrao biznismena Filipa Ceptera, Melini je kuma Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona.


Melina je, iako je domaća javnost najbolje zna kao suprugu Harisa Džinovića, u modnim krugovima najpoznatija kao istaknuta modna dizajnerka.

Ona stoji iza modne kuće Hamel, koju je osnovala želeći da oživi dizajn koji osvetljava žensku figuru i fokusira se na eleganciju ženskog tela i oblina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)


Kako je više puta objasnila, ona kreira odeću kakvu bi nosila i sama, a obično bira tkanine koje se lako pakuju i nose na večernjim događajima. Svoje kreacije predstavljala je na brojnim nedeljama mode, a američki debi je imala na Nedelji mode u Majami biču pre nekoliko godina, kada je pokazala kolekciju FUNKSHION.

 

Haris i Melina Džinović bili su zajedno od 2002. godine
Haris i Melina Džinović bili su zajedno od 2002. godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Toalete s potpisom Meline Džinović imali smo često priliku da vidimo na svetskim zvezdama, a samo neke od poznatih lepotica koje su se pojavile u njenim haljinama su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson...

 

Dženifer Lopez u haljini Meline Džinović na venčanju prijatelja 2017. godine
Dženifer Lopez u haljini Meline Džinović na venčanju prijatelja 2017. godinefoto: Splash News / Splash / Profimedia

Štaviše, slavna Džej Lo je u jednom periodu krajem 2016. i tokom 2017. godine nosila Melinine kreacije skoro u svakoj svečanoj prilici.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Haris Džinović potpisuje ploču fanu

 

makonda-tracker