Potresna ispovest

Mračno sećanje je još uvek progoni kada se pojavi na snimanju: Poznata manekenka otkrila strašne detalje iz prošlosti (FOTO)

0

Lepa manekenka progovorila je o trenucima o kojima nikada ranije nije i otkrila strašnu tajnu iz prošlosti. 

 

foto: Profimedia

 

Poznati model, sada već u svojoj 29-oj godini kaže da je nedavno videla istog muškarca na setu, ali da nije nikome rekla šta joj se dogodilo jer se nadala da se u međuvremenu promenio.

 

Videla sam ga na poslu od tada. Znala sam i devojku sa kojom se zabavlja, ali joj ništa nisam rekla jer je u meni postojao glas koji je govorio: Možda se promenio. Bila sam veoma mlada. Ali od tog incidenta obećala sam sebi da neću dozvoliti nikome da manipuliše sa mnom. Tako da svaka moja fotografija koju vidite nastala je upravo zato jer sam želela da je snimim", rekla je Ešli.

Momci su je ostavljali, vršnjaci nazivali pogrdnim imenima, a danas je supermodel: Nažalost, svako dete će proći kroz to (FOTO)

 

 

Grejem je ispirisala mnoge mlade dame da se osećaju dobro u svojoj koži i da prihvate ono što imaju.

Mrzela sam svoje telo i dalje postoje dani kada se osećam kao da je svetu došao kraj jer mogu da osetim kako mi se stomak preliva iz pantalona. Ipak, na kraju dana, znam da smo svi u tome zajedno", rekla je Ešli.

makonda-tracker