AMERIČKI SAN

Ovo je pravo lice prve dame Amerike: 12 stvari koje niste znali o Melaniji Tramp (FOTO)

0
Neverovatan put od devojke iz Jugoslavije do prve dame Amerike

 

 

5. Ona ima tajnog polubrata

 

Dok je istraživala sve detalje iz života buduće prve dame Amerike, novinarka GQ časopisa Julija otkrila je da Melanija ima polubrata sa očeve strane.

Naime, tradicionalni i vredni Viktor Knaus je pre braka sa Melanijinom majkom imao vanbračno dete. Melanija je prvo negirala te tvrdnje da bi kasnije ipak priznala da za polubrata zna godinama.

 

6. Ona je jedina prva dama koja je pozirala gola

 

Tri godine pre poznanstva sa Donaldom Trampom, Melanija je pozirala gola za francuske muške časopise.Skandalozne fotografije koje je objavio New York Post prikazuju Melaniju kako leži gola na krevetu sa još jednim ženskim modelom.

 

Fotograf koji je napravio ove fotografije navodi da su one "prelepe i nisu pornografske", kao i da se Melanija ponašala kao pravi profesionalac tokom snimanja.

 

7. Ona je najnepopularnija predsednikova supruga

 

Pre Melanije, najnepopularnija je bila Hilari kao supruga Bila Klintona, dok je najpopularnija bila Barbara Buš, žena Džordža Buša, a takođe veoma cenjena je bila i Mišel Obama, žena Baraka Obame.

 

foto: Reuters

 

Za dom Melanije Tramp luksuz je mala reč: Skupoceni dizajn koji će nadmašiti vaša očekivanja (FOTO)

 

8. Ona podržava stavove svog muža, pa čak i one najkontroverznije

 

Najviše prašine se podiglo oko Donaldovih govora da su imigranti koji prelaze granicu bez papira u stvari kriminalci. S obzirom da je Melanija neko ko je u SAD došao iz bivše Jugoslavije, svi su se pitali kakav je njen stav o ovom mišljenju njenog supruga.

 

Ja nikad nisam ovde bila bez papira, " navela je Melanija u

jednom interviju

9. Ali bi volela da se Donald ponaša više kao predsednik

foto: Reuters

"Moja žena i kćerka mi često govore, "Ponašaj se više kao predsednik"", naveo je jednom Donald. Dok Melanija nije stidljiva kada svom mužu daje savete:

 

Stalno mu govorim svoje mišljenje o politici," rekla je za CNN: "Ne slažem se sa svime što on kaže, ali to je normalno. Ja imam svoja shvatanja i kažem mu šta mislim. Ja stojim čvrsto na zemlji i mam svoje mišljenje. Mislim da je to veoma važno za svaku vezu," navela je Melanija.

Nastavak teksta i fotografija možete da pogledate na sledećoj strani...

 

makonda-tracker