Dru Barimor: Majka mi više ne treba u životu

0
S obzirom da u detinjstvu nije iskusila kako je to imati skladnu porodicu, Dru Barimor je porodičnu sreću pronašala tek sa suprugom Vilom Kompelmanom, s kojim ima ćerkicu Oliv, a uskoro će roditi još jednu.
Dru Barimor. Foto: Getty images
Dru Barimor. Foto: Getty images

- Mislim da bih volela da imam još dece. Već sada u glavi razmišljam kada bi bio dobar tajming za rođenje još jednog deteta – priznala je glumica Dru Barimor u razgovoru za novi broj američkog izdanja časopisa Marie Claire.

Dru i njen suprug Vil Kopelman već imaju petnaestomesečnu ćerku Oliv, a na proleće će postati roditelji još jedne devojčice. Uspešna tridesetosmogodišnjakinja je zaista, kako je otkrila, srećna što napokon ima porodicu kakvu je oduvek želela, a njenu sreću deli i njen suprug.

- Ponekad je osoba u koju se zaljubiš ona za koju si to najmanje očekivao. Bila je to kombinacija raznih trenutaka – kada sam je ugledao sa svojim sestričinom, kada smo putovali zajedno, kada smo obilazili muzeje… Kada se sve to sabere, znao sam da je to to – iskren je Vil.

Dru su odmah prihvatili i Vilovi roditelji koji su joj pokazali koliko zdrave i srećne porodice mogu biti.

- Nisam mislila da će mi se tako nešto ikada desiti. To je toliko sigurno, pozitivno i zdravo okruženje jer su im vrednosti besprekorne. To je bila velika stvar za mene. I to je ono što želim i za svoju porodicu. Kada sam ja bila dete sve se događalo neplanirano, moji su roditelji bili nepredvidivi, a moj svet nije bio stabilan. Mrzela sam to što odrastam sama. Mrzela sam to… Moji prijatelji su ljubav mog života – objasnila je atraktivna plavuša čija majka Džejd nikada nije bila tu za nju.

- Moj odnos s majkom je toliko komplikovan da ga je teško objasniti. Oduvek sam saosećala s njom, čak i više otkako sam i sama postala majka. Vodile smo dobar i dugačak razgovor o tome. Ipak, uprkos tome nisam uspela da smanjim distancu između nas. To je najteža tema u mom životu. Nisam bila samo ljuta na nju. Osećala sam i krivicu i empatiju. Ali u ovom trenutku ona jednostavno ne može biti u mom životu, kao ni ja u njenom – zaključila je Dru.

makonda-tracker