Kim Kardašijan, The Jonas Brothers i Dejvid Haselhof na 2012 MTV EMA

0
19. po redu godišnja dodela MTV EMA, koju vodi supermodel Hajdi Klum, prenosiće se uživo iz frankfurtske istorijske dvorane Festhalle u nedelju, 11. novembra, u 20h preko MTV kanala širom sveta.

2012 MTV EMA Red Carpet Show biće događaj koji ne smete propustiti, jer je MTV danas objavio da je potvrđeno pojavljivanje zvezde realityja i društvenih događaja Kim Kardašijan, muzičara i glumaca nominovanih za nagradu GRAMMY® Nika, Kevina i Džoa Džonasa, zvezde popularne MTV-jeve serije Awkward Breta Daverna, ekipe serije Geordie Shore, najgledanije serija MTV UK-a ikad, kao i supermodela Anne V i Isabeli Fontana na dodeli 2012 MTV EMA.

Producent i DJ Madeon imaće posebnu ulogu na svečanosti: publika će tokom cele večeri moći da uživa u jedinstvenim miksevima francuskog muzičkog genija, koji će se potruditi da zadrži publiku na nogama i da energija bude uzavrela do maksimuma. Za to vreme, glumac Dejvid Haselhof će izveštavati iz bekstejdža putem društvenih medija, komentarisaće nastupe, razgovaraće sa izvođačima i prenosiće njegov dožiljaj 2012 MTV EMA.

Emisija 2012 MTV EMA Red Carpet Show, uz međunarodnu ekipu voditelja koju čine Tim Keš, Luiz Rou i Sway, počeće u nedelju, 11. novembra, u 20h i gledaocima će pružiti detaljan uvid u sve događaje koji će prethoditi samoj dodeli,  uključujući intervjue s najvećim izvođačima i slavnima koji će se okupiti u Frankfurtu da bi se zabavili na jedinstvenom MTV-jevom događaju koji slavi najaktuelnije muzičke zvezde sa svih krajeva sveta.

19. po redu godišnja dodela MTV EMA, koju vodi supermodel Hajdi Klum, prenosiće se uživo iz frankfurtske istorijske dvorane Festhalle u nedelju, 11. novembra, u 20h preko MTV kanala širom sveta. Svečanost dodele 2012 MTV EMA uključivaće fantastične nastupe izvođača kao što su Tejlor Svift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun., Rita Ora, Ališa Kiz, Pitbull, The Killers i Psy.

Fanovi mogu da glasaju za kategorije Worldwide Act, Najbolji izvođač uživo, Najbolji novi izvođač i druge kategorije za EMA na www.mtvema.com. Glasanje za kategorije EMA otvoreno je do petka, 9. novembra do 23:00. Pobednik u kategoriji Worldwide Act biće proglašen na svečanosti dodele u Frankfurtu.

 

makonda-tracker