SVI GLEDAJU SVOJA POSLA

''U suštini su ignorisani'': Komšije Princa Harija i Megan Markl ih uopšte ne primećuju na ulicama

0

Megan i Hari su se i preselili kako bi vodili običniji život, ali su želeli i da zadrže privatnost, što im je očigledno pošlo za rukom

Princa Harija i Megan Markl komšije i ne sreću na ulici
Princa Harija i Megan Markl komšije i ne sreću na ulicifoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, koji su otišli ​​iz Velike Britanije u SAD da bi uživali u životu po svom izboru 2020. godine, izgleda nisu uspeli da impresioniraju svoje komšije u Montesitu.

 

Njihove komšije rekli su za Express da se članovi kraljevske porodice retko primećuju u njihovom idiličnom primorskom gradu.

 

Megan i Hari su se i preselili kako bi vodili običniji život, ali su želeli i da zadrže privatnost, što im je očigledno pošlo za rukom.

 

 

Mislim da su u suštini ignorisani, i ako ljudi naiđu na njih, to je u redu, ali mislim da ih lokalno stanovništvo ni na koji način ne traži, rekla je vlasnica lokalne knjižare Meri Šeldon za Express.

 

Stanovnici idiličnog priobalnog grada - koji se nalazi nedaleko od Santa Barbare - kažu za da članovi kraljevske porodice vode relativno povučene živote i da se viđaju ređe od drugih značajnih stanovnika poput Opre Vinfri.

 

- Ionako je takav Montesito, svi gledaju svoja posla, kaže suvlasnik radnjeTresor Montecito.

 

Par živi u ogromnoj vili sa devet spavaćih soba i 16 kupatila čija je vrednost oko 14,7 miliona dolara.

 

Urednik lokalnih novina Zak Rosen je rekao da oni čak i ne pišu mnogo o ovom paru jer ih smatraju delom zajednice, te smatra da nije u redu pisati o njihovom privatnom životu, ali i ono što pišu kaže da nerado objavljuje sem ako se ne pojavi neka bitna i značajna informacija.

 

- Mi obično zauzimamo stav da su to članovi naše zajednice i želimo da poštujemo njihovu privatnost, rekao je Zak.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker