misterija

"On moli da mu se pomogne!" Pevač podelio potresnu fotografiju, a nakon komentara njegove žene – svi su još ZBUNJENIJI

0

Ne precizirajući šta mu je izmamilo suze, pevač Džastin Biber, koji očigledno već neko vreme vodi neku tajnu bitku, podelio je fotografiju kojom otkriva da nije u dobrom stanju

Džastin Biber već neko vreme ne nastupa i drži se podalje od javnosti
Džastin Biber već neko vreme ne nastupa i drži se podalje od javnostifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanadska muzička senzacija Džastin Biber umeo je tokom svoje duge karijere često da deli s fanovima iskreno kako se oseća, u svojim najtežim i najsrećnijim trenucima, a hrabro je jednom prilikom pokazao kako izgleda usled paralize lica izazvane Remzi-Hantovim sindromom.


Sada, međutim, nije otvoreno rekao šta ga muči, ali je podelio da nije u dobrom stanju, što je podstaklo mnogo komentara i veliku zabrinutost.


Pevač, poznat po tome što čuva svoju privatnost za sebe uprkos otvorenoj priči o depresiji i drugim problemima koje je imao, podelio je tokom vikenda nekoliko svojih fotogafija na Instagramu. Videli smo ga kako igra golf, uživa na plaži, puši, proba patike i – plače.

 

Džastin Biber objavio fotografiju na kojoj plače
Džastin Biber objavio fotografiju na kojoj plačefoto: Justin Bieber/Instagram

Biber je, naime, objavio selfi na kom gleda nadole dok mu se suza sliva niz lice, a nije napisao nikakav komentar, pa se svi pitaju o čemu se radi.

"Zašto plačeš?", "Ko zna kakve on traume ima kao neko ko je kao dete ušao u muzičku industriju", "On moli da mu se pomogne", "Biber izgleda loše već dugo", "Očigledno je da ima poteškoće s mentalnim zdravljem", "Jadna, namučena duša", "On nas zove u pomoć, a mi se samo čudimo"... neke su od reakcija njegovih miliona obožavalaca.


Hejli Biber, Džastinova supruga i poznata manekenka, prokomentarisala je:


Lep si i kad plačeš.

 

Reakcija Hejli Biber na fotografiju na kojoj Džastin Biber plače
Reakcija Hejli Biber na fotografiju na kojoj Džastin Biber plačefoto: Instagram

Inače, Hejlin otac i čuveni glumac Stiven Boldvin je u februaru na Instagramu pozvao svoje obožavaoce da se mole za njegovu ćerku i zeta, iako nije pojasnio s kakvim se problemima suočavaju.


Hrišćani, molim vas, kad mislite na Džastina i Hejli, odvojte momenat da se pomolite za njih, da imaju mudrosti, zaštitu i budu bliži Gospodu – poručio je Boldvin.

1 / 5 Foto: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije poznato da ovaj slavni par ima bilo kakve probleme u braku, ali su oboje u prošlosti kuburili sa zdravljem. Biber je, uz despresiju i Remzi-Hantov sindrom, vodio borbu protiv lajmske bolesti i hronične mononukleoze, a Hejli je 2022. doživela moždani udar, dok je iste godine priznala da ima "cistu veličine jabuke na jajniku".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Džastin & Hejlli Biber u Grčkoj

 

makonda-tracker