svi detalji

Preljube, uvrede, opsesija, naslađivanje... Ovo je SVE što treba da znate o sukobu Selene Gomez i Hejli Biber

0

Iako je teško na jednom mestu skupiti sve detalje drame kojom je svet opsednut ovih dana, ovo je manje više precizno objašnjenje šta se sve dogodilo

Hejli BIber i Selena Gomez uvek su u žiži javnosti, naročito njihov odnos
Hejli BIber i Selena Gomez uvek su u žiži javnosti, naročito njihov odnosfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Proteklih dana ušli smo u novu rundu drame između Selene Gomez i Hejli Biber i čini se da na društvenim mrežama svi pričaju samo o tome!


Već godinama se s vremena na vreme ovaj tihi rat vraća u žižu javnosti iako njegove glavne akterke ne pominju (makar ne imenom) jedna drugu i, štaviše, pre nekoliko meseci su se fotografisale zagrljene kako bi ućutkale tračeve i svoje fanove.


Ipak, ako pitate one koji detaljno prate ljubavni trougao Selena Gomez-Džastin Biber-Hejli Biber od njegovih prvih dana, pevačica i manekenka i te kako jedna drugoj šalju indirektne poruke putem društvenih mreža i svojih slavnih prijatelja.

 

 

Najnoviji skandal je to što su Hejli Biber i Kajli Džener navodno pokušavale da ismeju Selenu zbog izgleda njenih obrva, a po svemu sudeću – u pitanju je sukob koji nikad neće prestati.


Ali kako je sve počelo? Otkud takva netrpeljivost? Je li moguće da je sve zbog jednog muškarca, i to onog s kojim je Hejli godinama u braku i s kojim Selena Gomez nema nikakvu komunikaciju?

 

  • Februar 2011: Selen Gomez i Džastin Biber potrvdili da su u vezi

 

Pevačica i glumica i mladi pop pevač pojavili su se na crvenom tepihu na žurki magazina Vanity Fair povodom dodele Oskara i time potvrdili trač da su u vezi i pokrenuli pravu pomamu među tinejdžerkama.

 

Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidima
Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidimafoto: EPA/PAUL BUCK
  • Maj 2011: Hejli Boldvin piše da je fan ovog para

 

Ćerka glumca Stivena Boldvina koja se nadala manekenskoj karijeri tada je bila vrlo aktivna na Tviteru, gde je otkrila da je jedna od tinejdžerki koje su opsednute Selenom Gomez i Džastinom Biberom i koriste reč "Jelena" , sastavljenu od njihovih imena, kada govore o paru.


Ja sam 100 posto tim #Jelena – poručila je Hejli.

 

Hejli podržavala Selenu i Džastina kao par
Hejli podržavala Selenu i Džastina kao parfoto: Twitter
  • Septembar 2011: Hejli piše da je veza Selene i Džastina ostvarenje  "tinejdžerskog sna"

 

  • Novembar 2012: Selena i Džastin raskidaju prvi put

 

Posle skoro dve godine, par se rastao, a zazim pomirio u aprilu 2013. godine.

 

  • Novembar 2014: Selena i Džastin raskidaju drugi put

 

Selena je tokom intervjua o svojoj novoj pesmi priznala da je ponovo sama i da je njen singl The Heart Wants What It Wants inspirisan raskidom.

 

Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidima
Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidimafoto: EPA/PAUL BUCK
  • Decembar 2014: Hejli i Džastin demantuju da su zajedno

 

U međuvremenu je Hejli, koja je bila obožavateljka Džastina Bibera i pratila ga pored crvenog tepiha na javnim pojavljivanjima i na crvenom tepihu kada bi je tata odveo na neki događaj, postala prijateljica pevača.


Pojavili su se tračevi da između njih postoji nešto, a oni su to demantovali. Nakon što je su njihove zajedničke drugarice Kendal Džener i Điđi Hadid odvele Selenu u Dubai na proslavu Nove godine, Džastin odlazi na letovanej sa Hejli.

 

Pojavljuju se tračevi da je Hejli opsednuta Selenom, fotografije po kojima deluje kao de je kopira na mnogo načina, da je sve vreme radila na planu da joj "preotme" dečka, a to se nastavilo i u narednim godinama.

 

 

  • Novembar 2015: Džastin peva serenadu Seleni

 

Pevač je viđen u kafiću jednog hotela na Beverli hilsu kako peva Seleni pesme koju je napisao samo za nju.

 

  • Decembar 2015: Prvi javni poljubac Hejli i Džastina

 

Samo mesec dana kasnije, Džastin je objavio fotografiju na kojoj se ljubi sa Hejli Boldvin.

 

 

  • Januar 2016: Selena moli da je više ne pitaju za Džastina

 

U intervjuu koji je dala za magazin Rolling Stone, pevačica je rekla da bi "iskreno volela da prestane da priča o tome i o njemu".

 

  • Februar 2016: Hejli i Džastin zvanično nisu u ozbiljnoj vezi i raskidaju

 

Pevač je u intervjuu za GQ rekao da ne želi da hrli ni u šta sa Hejli Boldvin, posle čega su raskinuli.

 

  • Oktobar 2017: Selena i Džastin se mire, ali samo nakratko

 

Nakon što su viđeni kako zajedno voze bicikle i kako Selena gleda Džastinov hokejaški meč, potvrđeno je da su se oni pomirili, a potom su pokazali i na Instagramu da su zajedno na pevačev rođendan. Ipak, nekoliko dana kasnije, usledio je novi raskid.

 

Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidima
Selena Gomez i Džastin Biber bili su godinama u komplikovanoj vezi s prekidimafoto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
  • Jul 2018: Hejli i Džastin se mire i vere

 

Malo nakon što je otkriveno da su se manekenka i pevač pomirili, on ju je zaprosio i ona je rekla "da"

 

  • Oktobar 2019: Selena Džastinu posvećuje pesmu, počinje drama

 

Mesec dana nakon što su se Hejli i pevač venčali, Selena Gomez objavila je pesmu Lose You to Love Me, u kojoj peva kako je tek tako zamenjena za dva meseca.

 


Već sutradan, Hejli je objavila skrinšot pesme I'll Kill You (eng. ubiću te), što su mnogi shvatili kao njenu poruku Seleni Gomez.

 

Obožavaoci pevačice počeli su odmah da šalju preteće i uvredljive poruke Hejli, nakon čega ih je Selena zamolila da budu ljubazni i istakla da se ona ne zalaže za to da žene uništavaju žene, kao i da ne želi da njeni obožavaoci budu nepristojni prema nekome zbog nje.

 

  • Avgust 2012: Hejli "lajkuje" Seleninu fotografiju

 

Nakon što je Selena pozirala za Elle, Hejli je "lajkovala" ovu naslovnicu, zbog čega je delovalo da je drami došao kraj

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

  • Septembar 2022: Hejli demantuje da je Džastin prevario Selenu s njom

 

Tokom gostovanja u podskastu Call Her Daddy, manekenka je konačno rekla da ona nikad nije preotela pevača Seleni Gomez, iako su svi godinama sigurni da se sve desilo baš tako.

 

Ne. Kad smo počeli da provodimo vreme zajedno, kad smo počeli da se "muvamo", on nije bio u vezi, ni u jednom trenutku. Nikad to ne bih uradila. Nije u mom karakteru da se mešam u nečiju vezu. Nikad to ne bih mogla da uradim, vaspitana sam bolje od toga. Ne zanima me da to radim, nikada nije – rekla je jasno Hejli. – Mislim da postoje situacije kada s nekim čas jeste, čas niste, ali ovo nije bila takva situacija. Mogu da kažem i tačka: nisam bila s njim dok je bio u vezi s bilo kim drugim. To je kraj priče. A između nas se nešto dešavalo od moje osamnaeste godine.

 

  • Oktobar 2022: Selena i Hejli poziraju zajedno, ali...

 

Nakon nove runde uvreda njenih fanova na račun Hejli Biber, Selena je zagrlila manekenku na jednoj gala večeri kako bi im poslala poruku da ona ništa ne zamera i da prestanu, a nastale su dve fotografije koje su danima bile glavna tema na mrežama.

Hejlini fanovi su se naslađivali što se Selena Gomez, koja boluje od bipolarnog poremećaja i lupusa, zbog kog je imala transplantaciju bubrega i pije teške lekove, ugojila. Smejali su se zbog toga koliko je krupnija od Hejli na fotografijama, a manekenka je zatim sa svojim drugaricama objavila snima na kom kažu da "ne kažu da je ona to zaslužila, ali Bog ima odličan tajming".

  • Februar 2023: Novo poglavlje

 

Nakon što je isplivao snimak na kom se Hejli zgražava na pomen Tejlor vit, Selena je napisala da je njena najbolja drugarica jedna od najboljih u muzičkoj industriji.


Usledilo je navodno ismevanje Seleninih obrva od strane Kajli Džener i Hejli Biber, što je Kajli demantovala, a Selena rekla da nije tako ni shvatila.

 

I verovali ili ne, preskočili smo mnogo detalja... a kraj drami se ne nazire!

 

 

makonda-tracker