bez dlake na jeziku

"Kako se drznula da ode i potraži sebe?!" Pismo Ane Mihajlovski povodom komentara o razvodu Harisa i Meline Džinović

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

b

03-04-2024 13:39h
kakva drskost od tebe slicne da komentarises druge
ljudi biraju kada se spoznavat,i udavati, studirati i raditi ono sto zele..
ni nju niko terao nije da"ostavlja mladost porodici"

Ema

03-04-2024 13:51h
Bravo Ana, kao da si mene pitala šta da napošeš povodom besprizorne hajke na jednu ženu koja je izabrala da ode iz braka u kome je ostavila više od pola života, a sada joj se obračunava kamata na sve što je potrošila. 1da je isto uradio muškarac niko se ne bi ni okrenuo.

Jos

03-04-2024 15:58h
nam je samo ova falila da pametuje...

Eh

03-04-2024 16:01h
Klasičan brak iz interesa sa obe strane, sad kad jedna strana više nema interes, druga kuka... Oboje su platili i naplatili šta su i koliko hteli. Sumnjam da je neke obostrane ljubavi tu ikada bilo.

Federer

03-04-2024 17:36h
advokatica sa iskustvom ,ćuti bolje sestro mila

LELA

03-04-2024 17:58h
Zar nije mogla lepo po dogovoru sa muzem da se razvede, da mu kaze sta joj ne odgovara vise? zar je morala samo da se pokupi i da ode bez objasnjenja i deci, znaci sve je isplanirala i kao pobegla da bi se kasnije vratila i pravila svadju da bi on reagovao na svadju, sve je isplanirala ali joj nije poslo za rukom jer i deca joj zameraju, moglo je to na lep nacin da se zavrsi ako su samo godine u pitanju.?

Milica

03-04-2024 18:18h
Pa nikada nije bio problem otići iz bračne zajednice koja ne funkcioniše i rešiti to civilizovanim razvodom, ali varati bračnog partnera govori o moralu! Čemu onda bračna zajednica i zaveti? Da bi se osigurao novac i imovina? Pihhh!

nata-pata

08-04-2024 11:13h
Pa sta ako su se razveli? Ni prvi ni posljednji...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: