ponosna

Dok Britanci besne, ona nastavlja gde je stala: Megan Markl podelila vesti zbog kojih je VAN SEBE OD SREĆE

1

Vojvotkinja od Saseksa izdala je zvanično saopštenje za javnost u kom je otkrila čime će se baviti ove godine

Megan Markl je spremna za nove poslovne izazove
Megan Markl je spremna za nove poslovne izazovefoto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, pokreće novi-stari projekat, javlja Deadline.


Nekadašnja glumica očigledno je spremna za nove projekte, budući da su njen suprug i ona pre nekoliko dana pokrenuli novi sajt Sussex.com, a dok Britanci negativno komentarišu podatke iznete na sajtu i grb koji su odabrali, ona je saopštila da se vraća svojoj velikoj ljubavi – podkastingu.


Vojvotkinja od Saseksa je, naime, potpisala ugovor s kompanijom Lemonada Media, za koju će ubuduće nastaviti da snima svoj podkast Archetypes, koji je ranije radila za Spotify.

Ponosna sam što mogu da podelim da se priključujem brilijantnom timu u Lemonadi kako bih nastavila sa svojom ljubavlju prema podkastingu – istakla je Megan u saopštenju za medije.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

To što mogu da podržim kompaniju koju su osnovale žene podkastima koji teraju na razmišljanje i veoma su zabavni fantastičan je način da započnem 2024. godinu. Naš plan je da ponovo objavimo stare epizode podkasta Archetypes kako bi mu više ljudi imalo pristup, dok radimo na novim. Tako sam nestrpljiva da ih podelim, preplavljena sam srećom jer se pridružujem porodici Lemonada.

 

Podkast Megan Markl


Archetypes je podkast u kom je Megan pokušavala da istraži šta je to što koči žene u današnjem društvu, a do danas je on preslušan ili preuzet više od 10 miliona puta, dok svaka epizoda ima prosečno po dva miliona slušalaca.

 

Megan Markl nosi titulu vojvotkinje od Saseksa od udaje za princa Harija
Megan Markl nosi titulu vojvotkinje od Saseksa od udaje za princa Harijafoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Podsetimo, sredinom prošle godine objavljeno je da platforma Spotify raskida ugovor s princem Harijem i Megan Markl, čime su oni izgubili dogovor vredan 20 miliona dolara. Vojvotkinja je Archetypes snimila s više poznatih ličnosti, uključujući slavnu teniserku i njenu prijateljicu Serenu Vilijams, pevačicu Maraju Keri i glumicu Mindi Kaling.


Nakon raskidanja ugovora, pojavile su se spekulacije da Megan zapravo nije sama snimala sve epizode. Kako je pisao Podnews, portal koji se bavi vestima o podkastima, "više izvora tvrdi da su neke od intervjua u emisiji radili drugi zaposleni". Takođe, dodaje se da je u snimke kasnije ubacivan glas Megan Markl kako postavlja pitanja, odnosno da ona nije sama vodila sve razgovore sa svojim gostima, što je kasnije demantovano.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o stajlingu Kejt Midlton

 

makonda-tracker