ne pamtimo je lepšu

Nikad kraća, ultratrendi i podmlađuje: Nova frizura Nataše Bekvalac je DRASTIČNA PROMENA koju smo dugo čekali

1

Navikli smo na Natašu Bekvalac kao dugokosu plavušu, a sada je fanove iznenadila novim stilom, koji će vas inspirisati da odmah zakažete šišanje

Nataša Bekvalac više nema dugu plavu kosu
Nataša Bekvalac više nema dugu plavu kosufoto: F.S./ATAImages

Nataša Bekvalac sinoć je bila jedna od najzapaženijih na jednom gradskom događaju u Beogradu, gde je najpre prošetala crvenim tepihom, a potom nastupila.


Popularna pevačica, poznata kao panonska Barbika zbog svoje lepote i duge plave kose od početka karijere, ovog puta je predstavila novi izgled i svi su saglasni – nikad nije izgledala lepše.


Nataša je, naime, nakon što je nedavno pokazala kratke šiške, odlučila da ponese bob frizuru, a odlučila je da kosu isfenira na ravno.

1 / 5 Foto: M.K./ATAImages

Uz mnogo volumena i razdeljak sa strane, pevačica je izgledala fenomenalno, najpre u crvenoj toaleti, a potom i u crnom kostimu za scenu. Nije poznato je li u pitanju perika jer se Nataša  dan ranije pojavila duge kose, ali ako je to slučaj – ne treba da ima dilemu da li da se ošiša na paž!

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bob frizura spada u vanvremenske trendove, a iako se menja popularnost dužine i opcija sa šiškama ili bez – uvek možemo računati da će ona biti moderna. Praktična je za sve prilike, savršene dužine ako želite da podignete kosu, a laka za stilizovanje ukoliko niste vični s fenom.


Proteklih godina omiljeni su bili talasasti bob i varijanta sa šiškama, ali proverena paž frizura isfenirana ravno je stil s kojim nema greške.

 

Nataša Bekvalac se ošišala na bob frizuru
Nataša Bekvalac se ošišala na bob frizurufoto: M.K./ATAImages

Uz to, ova frizura spada u one koje pružaju mladolik izgled i uvek je dobra promena u jesenjim mesecima.

 

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac u neobičnoj kreaciji

 

makonda-tracker