tužna vest

"Bio je srce Holivuda": Poznati holivudski glumac POGINUO u saobraćajnoj nesreći

1

Poznati holivudski glumac poginuo je u svojoj 72. godini.

foto: EPA /  GEORGE FREY
foto: EPA / GEORGE FREY

Velika filmska zvezda Trit Vilijams (71) poginuo je 12. juna u saobraćajnoj nesreći u blizini svoje kuće u Vermontu nakon što je motorom udario u Hondu koja je skretala levo na parking, koju je vozio nepoznati muškarac (35).

 

- Državna policija Vermonta nije uhapsila nikog nakon nesreće, koja se dogodila na putu 30 kod Long Trail Auto u blizini Dorseta. Istraga je u toku  - preneli su strani mediji. 

 

Do nesreće je došlo oko 16.53 u ponedeljak nakon čega je Vilijams prebačen avionom u medicinski centar Albani u severnom delu Njujorka, gde je kasnije preminuo.

 

 

Vilijams je samo nekoliko sati pre događaja uživao u svojoj vikendu vrednoj nekoliko miliona dolara.  Kako je policija izvestila glumac u trenutku događaja nije imao kacigu. 

 

Bio je oženjen glumicom Pam Van Sant, a zajedno su imali dvoje dece, Gila i Eli - i često je delio svoj idiličan seoski život sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

 

Nakon tragičnih vesti, njegov agent Bari Mekferson rekao je za People:

 

- Ubijen je danas popodne. Skrenuo je levo ili desno, auto ga je presekao. Potpuno sam skrhan. Bio je najbolji momak. Bio je tako talentovan - rekoa je on.

 

Poginuo Trit Vilijams
Poginuo Trit Vilijamsfoto: EPA / NINA PROMMER

 

Vilijamsova porodica je u saopštenju navela:

 

- Sa velikom tugom javljamo da je naš voljeni Trit Vilijams preminuo večeras u Dorsetu u Vermontu nakon fatalne nesreće na motociklu. Kao što možete zamisliti, u ovom trenutku smo šokirani i veoma ožalošćeni. Trit je bio pun ljubavi prema svojoj porodici, svom životu i svom zanatu, i zaista je bio na vrhuncu svoje igre u svemu tome - napisali su i dodali:

 

- Svi smo trenutno u šoku, ali molim vas da znate da je Trit bio veoma voljen i poštovan od strane njegove porodice i svih koji su ga poznavali. Izuzetno smo razočarani i tražimo da poštujete našu privatnost dok se nosimo sa svojom tugom. Svim njegovim fanovima, molim vas, znajte da je Trit sve vas cenio i nastavite da ga čuvate u svojim srcima i molitvama - pisalo je u saopštenju.

 

 

makonda-tracker