slama srca

"Gde god da si..." Poslednji pozdrav udovice Siniše Mihajlovića pokazuje koliko je njihova ljubav bila moćna

0

Ovo što je sada uradila Arijana dokazuje koliko su se Miha i ona voleli. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Siniša Mihajlović sahranjen je u Rimu, a na večni počinak ispratilo ga je hiljade navijača, prijatelja, brojnih slavnih ličnosti iz sveta politike i muzike i porodica.

 

 

Oproštaji od legendarnog Mihe nastavljaju se i dan nakon sahrane, a jednu od najsnažnijih poruka uputila je njegova udovica Arijana Mihajlović.

 

 

Nekada jedna od najpoznatijih voditeljki u Italiji, koja je iz braka sa Mihom dobila petoro dece, na svom Instagram profilu uputila je poslednji pozdrav svom prerano preminulom suprugu. 

 

 

Arijana je okačila fotografiju na kojoj Miha kao trener proslavlja pobedu ili gol svoj ekipe i na italijanskom napisala: "Ovunque tu sia , io so amare fino a lì" i uz to ostavila emotikon srca.  

 

 

U prevodu na srpski to bi značilo: "Gde god da si, ja znam da volim sve do tamo". Takođe, na postu koji je okačila maltene u isto vreme, napisala: "Nastaviću da udišem tvoju ljubav sve do večnosti."

 

 

Na te objavu na njenom profilu regovalo je dosta ljudi, između ostalih i naš pevač Željko Samardžić, nekadašnji Mihajlovićev saigrač iz Lacija Roberto Baronio, ali i brojne italijanske poznate ličnosti.   

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker