samo je važan balans

"Batalio sam čak i piće": Žika Jakšić prvi put o MISTERIOZNOJ novoj devojci i NJENOM UTICAJU na njegov život

3

Žika Jakšić je odnedavno glavna tema medija zbog veze sa tajanstvenom mladom lepoticom koja mu je promenila život.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Žika Jakšić je već nekoliko meseci u vezi sa mladom advokaticom, o kojoj se jako malo zna, a pretpostavlja se da par i živi zajedno.

 

Voditelj se dosad nije oglašavao niti demantovao navode, a njih dvoje su fotografisani tokom provoda u Beogradu i to su jedine zajedničke fotografije. Sada, u razgovoru za Grandonline, Žika je otkrio malo više detalja.

 

- Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako nemaš tu vrstu emotivne podrške, nemaš zatvoren emotivni krug, nisi stabilan i nemaš tu vrstu emotivne podrške, nikakav novac i uspeh ne važe, jer u suštini onda nisi izbalansiran kao osoba - rekao je voditelj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

On je istakao da je ljubav u životu jako važna i da bez obzira na decu i sve, jako je bitno da imate nekoga u emotivnom smislu.

 

- U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi, da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi vratili taj unutrašanji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo neizbalansirani - iskren je bio on i objasnio zašto je baš obukao crveni sako.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

- Ja sam se izbalansirao i ovaj crveni sako je simbol ljubavi. Ja sam i tu promaju koju sam imao u tom krugu zatvorio, pa mi više promaja ne duva ni po srcu, ni po glavi. I sad lepo pričam, smiren sam i to traje već neko duže vreme, čak sam i piće batalio, ima jedno sedam, osam meseci - zaključio je voditelj.

 

Žika Jakšić je naglasio da nema potrebe da pije alkohol jer je ispunjen i emotivno izbalansiran, jasno aludirajući na srećnu vezu u kojoj se nalazi trenutno, a mi mu želimo svu sreću.

 

 

makonda-tracker