dobro ga pamti

"Kad je njen momak ušao, mojoj ženi su klecnula kolena": Prvi susret Vanje Bulića i Cece nije lako zaboraviti

3

Voditelj i pisac Vanja Bulić svojevremeno se prisetio svog prvog susreta s folk zvezdom Svetlanom Veličković, danas Ražnatović

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni Vanja Bulić bio je tokom devedesetih jedan od najcenjenijih na našoj javnoj sceni. Bio je novinar i TV voditelj, dokazao se i kao izuzetan pisac, a imao je priliku da upozna i intervjuiše veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima se našla i Svetlana Veličković, koja je tada bila mlada, ali vrlo uspešna muzička zvezda, a danas je ona Svetlana Ražnatović, jedna od najpopularnijih folk zvezda na Balkanu.

 

Kako se Vanja jednom prilikom prisetio, Cecu je prvi put intervjuisao sada već davne 1993. godine, a odmah je ostavila na njega utisak lepotom. Ipak, nije samo ona ostavljala utisak — i njen tadašnji dečko je oduzimao dah, a Bulić je u šali rekao da je on oduševio Vanjinu suprugu.

 

Vanja Bulić
foto: Dragana Udovičić

Sa Cecom sam pravio Bisere 1993, godine. Ona je došla kao prokužena jer je živela drugim životom u Švajcarskoj. Živela je svoj život na koji je imala apsolutno pravo. Momak s kojim se zabavljala je bio njen menadžer i pre snimanja emisije došli su kod mene u kuću. Nisam je poznavao tada, a kada je ušla klecnula su mi kolena! Stvarno je bila preslatka. A, kada je njen momak ušao, mojoj ženi su klecnula kolena! Muškarac visok oko 196, u bermudama, stvarno zgodan. On je bio čovek zbog kojeg su nju napadali, a buljuk žena onda dođe na mesto gde je ona da se upoznaju s njim — ispričao je Bulić u razgovoru za stranicu "Put asfalta" jednom prilikom.

 

1 / 9 Foto: printscreen youtube


Kao što znamo, Ceca je kasnije stupila u vezu i brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a Vanja je ispričao da s Arkanom nije imao tako lep odnos iako ga u to vreme nije poznavao.

 

Svetlana Ceca Ražnatović, Arkan, Željko Ražnatović
foto: Youtube Printscreen

Imao sam probleme s Arkanom posle teksta iz 1991. godine. Duga je pisala oštro o ljudima koji su ratovali, ali i mi smo bili prilično maliciozni. Imao sam utisak da su ih pogađale neke naše duhovitosti. Namerno smo ih slikali kao Tita i, primera radi, sliku Arkana s psom potpisali "Drug Arkan i njegov verni Tigar". Pogodilo ga je kada je časopis preneo izmišljeni intervju iz Nemačkog Plejboja s njim, a mi smo ga najavili "Arkan do gole kože" — rekao je voditelj.


Međutim, kada su se sreli, Vanja mu je pružio ruku kako bi se upoznali i usledio je trenutak neprijatnosti.


Kasnije sam ga slučajno sreo na nekom stadionu i pružio mu ruku. To je trajalo 15 sekundi. Najdužih 15 sekundi u mom životu. Rekao mi je da imam sreću što sam porodičan čovek i pred svojim ljudima mi kazao: „Zamoliću te da me više nikad ne pomeneš“ — prisetio se.

 

 

makonda-tracker