gde ima dima...

Bizarno ili OPRAVDANO? Još jedan slavni muškarac tvrdi da mu je ZABRANJENO druženje s Harijem, a za sve je kriva — Megan

2

Strani mediji pišu da je Meganin uticaj na supruga toliko jak da je on prekinuo kontakte sa mnogim svojim starim prijateljima...

foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT
foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT

Kontroverzni par princ Hari i Megan Markl uvek izazivaju pregršt komentara i prave medijsku buru svakim svojim postupkom, a poslednje u nizu bile su šokantne tvrdnje Meganine sestre da mali Arči nije Harijevo dete. Sada su opet u centru pažnje, i to zbog toga što su, navodno, okrenuli leđa još jednom prijatelju.

 

 

U pitanju je komičar Džek Vajthol, koji tvrde da mu je druženje s ovim parom — zabranjeno! Džek je jednom prilikom priznao da mu se Kejt Midlton dopadala i da je flertovao sa njom, a to je, kao što je dobro poznato, supruga Harijevog brata...

 

1 / 4 Foto: Profimedia/Brian J Ritchie/Hotsauce

 

Džek tvrdi da mu više nije dopušteno da se viđa sa Harijem, nakon što je na Royal Variety Performansu nazvao narandžastim likom, na konto Harijeve boje kose. Komičar smatra da je ovo razlog što je "izopšten iz društva".

 

On je promovisao svoju novu knjigu u Londonu i tu dodao da je zabrinut kako je njegova šala dovela do kraja prijateljstva.

 

Džek nije jedini s kojim je princ prekinuo, navodno, kontakt otkako je sa Megan, pa je i sportista Jusein Bolt prošle godine otkrio da je prekinuo svaki kontakt s Harijem.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Neki izvori bliski Hariju tvrde da je odbacio bliskog prijatelja iz detinjstva Toma Skipija, jer "loše utiče na njega", kao i PR guru Astrid Harbord.

 

— Sve je to deo Meganinog plana. Ona ne želi iskušenja bilo koje vrste, jer želi da se koncentriše na svoju porodicu — izjavio je anonimni izvor za The Express.

 

Navodi se i da su Harijevi nekadašnji prijatelji zabrinuti kako će ih Hari ocrniti u novim knjigama, za koje su Megan i on potpisali ugovor od 29 miliona funti, a za koje kraljevska porodica strahuje da će, barem jedna od njih, biti objavljena nakon smrti kraljice Elizabete...

 

 

makonda-tracker