(foto)

On je nju zapratio na Instagramu, a ona uzvratila — DUPLO! Potez Jelene Karleuše zbog kog će Kanje Vest OSTATI BEZ DAHA

3

Nakon što je Kanje Vest na Instagramu zapratio Jelenu Karleušu, ona mu je ubrzo uzvratila, a onda je usledio potez zbog kog društvene mreže ponovo gore — a verovatno i sam Kanje!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša uvek nađe nov način da ostavi bez daha, a ovog puta to je učinila pomoću jednog od najpoznatijih milijardera na planeti — Kanjea Vesta.

 

 

I dok je Kanje nakon rastanka od Kim Kardašijan prošetao čitavu blejadu poznatih i manje poznatih devojaka, od Irine Šajk, preko Vinetrije i Džulije Foks, pa sve do influenserke Šejni Džouns, za koju je malo reći da je kopija njegove prve supruge, izgleda da mu ni to nije dosta, pa je bacio oko na našu Jelenu Karleušu!

 

 

Kanje je na Instagramu zapratio Karleušu, da bi mu ona ubrzo uzvratila, pa je danas otišla i korak dalje. Naime, ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno naga, a jedan jedini modni detalj na njoj jesu patike, ali ne bilo kakve.

 

U pitanju je model patika Yeezy, koje je za Adidas kreirao niko drugo do reper Kanje Vest. Da li će ove provokativne fotografije doći do njega i hoće li probati da stupi u kontakt s popularnom srpskom pevačicom — videćemo — ali sudeći po tome da ju je prvi zapratio, nije isključeno.

 

1 / 12 Foto: Instagram Printscreen

 

Poznato je već da i sama Kim Kardašijan zna za JK, pa ju je svojevremeno javno pohvalila:

 

Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda — neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji — volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je — napisala je tada Kim uz Jelenine fotografije.

 

 

makonda-tracker