on joj uvek vrati osmeh

"Život me je naučio da ne očekujem previše": Biljana Sečivanović ipak NASMEJANA izlazi iz 2021. godine

0

Popularna pevačica ističe veruje da je kao mlađa imala velika očekivanja i je došao trenutak kada se treba zadovoljiti onim što je život pripremio

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Popularna pevačica Biljana Sečivanović proslaviće Novu godinu radno, nakon što je prošle godine doček proteo bez nastupa, kao i u slučaju većine pevača.
Kako ističe, to što ni 2021. godina nije bila sjajna za estradnjake u poslovnom smislu nije joj skinulo osmeh jer je bila ispunjena i rekla je "da" čoveku svog života.


Ja ne znam da li će neko moći da se pohvali što se tiče posla, ali emotivno i privatno moram da se pohvalim da mi je ova godina bila izuzetno srećna, s obzirom na to da smo se suprug i ja venčali u crkvi i napravili svadbeno veselje koje smo zbog kovida 19 odlagali u više navrata i da smo to mogli da proslavimo sa nama dragim ljudima onako kako smo mi želeli i stvarno mi je puno srce — istakla je Biljana za Grand Online.

Pevačica je objasnila da ju je iskustvo naučilo da ne treba previše planirati u životu, već ga pustiti da ide svojim tokom.


Misiim da sam kao malo mlađa mnogo više očekivala i život me naučio da ne očekujem previše, pa ću se zadovoljiti onim što je život planirao za mene — iskrena je Biljana.

 

1 / 5 Foto: ATA Images


Ona je, inače, u julu ove godine upriličila crkveno venčanje sa suprugom Aleksandrom Nedićem, za koga se udala prošle godine. Pevačica ne krije da je prezadovoljna otkad je u braku, iako sam čin nije ništa promenio u njenom odnosu s partnerom.


Vidite i sami kako mi je u braku, cvetam. Mada mi taj papir nije ništa promenio. Decu ne planiramo, ali ako se desi, to može da bude samo ove godine, jer imam 45 godina i biološki sat mi je skoro otkucao — rekla je on pre nekoliko meseci.


Kako sada ističe, praznici ne mogu da prođu bez adekvatne dekoracije ni u njenom domu, a uvek dominira crvena boja.


Pa za Novu godinu mi obavezno dekorišemo dvorište, kuću i obavezno gledamo da menjamo boje što se tiče kuće. Nekako nam crvena uvek preovladava, barem u dvorištu. Ponekad nam u kući dosadi da sve bude jedno isto, tako da ćemo opet nešto menjati — ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker