PROSLAVILA SE U zvezdama granda

DANAS JE SREĆNA I USPEŠNA, ALI NIJE ODUVEK BILO TAKO: Počeci poznate PEVAČICE nisu bili nimalo LAKI!

2

Biljana Sečivanović danas je svima poznata i živi onako kako je oduvek želale. Međutim, pevačica je priznala da nije oduvek bilo tako.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevačica koju se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" odrasla je sa roditeljima i sestrom u selu Mrčajevci kod Čačka. Nakon srednje škole je odlučila da se preseli u Austriju, gde je završila kurs manikira, međutim velika ljubav prema muzici je odvela u drugom smeru.

 

Godinama je nastupala u dijaspori, a onda je rešila da sreću okuša u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Prošla je audiciju, ali se nije plasirala u samo finale, a pobedu je te sezone odneo Darko Lazić. Ipak, Biljana je dobila priliku da snimi jednu pesmu.

 

foto: Damir Dervišagić

Mediji su brujali o navodima da je tokom boravka u Austriji Biljana započela vezu s uglednim biznismenom koji ju je ostavio nakon što su saznali da je trudna. Biljana je sina Mateju rodila u Austriji, ali je odbila da prima alimentaciju od njegovog oca. Vratila se u Srbiju, ali ističe da dečak redovno viđa oca i njegove roditelje.

 

Sečivanovićeva je čak četiri nedelje provela u jednom rijalitiju. Kako je istakla tada, nije joj teško palo što je izbačena, jer joj je svakodnevno nedostajao sin Mateja koji je imao četiri godine. Danas je pevačica ostvarena i uskoro se udaje za partnera Aleksandra Nedića.

 


 

makonda-tracker