čovek koje se ne zaboravlja

Pre 14 godina napustio nas je NAJVOLJENIJI vokal: Kaliopi je na ovaj dan podelila emotivne uspomene sa Tošetom Proeskim

1

Pevačici se pridružio i kolega Toni Cetinski koji čuva divne trenutke sa Proeskim.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Istaknuta pop zvezda iz Makedonije Kaliopi putem svog Instagram profila podelila je dirljive uspomene sa slavnim pevačem Tošetom Proeskim koji nas je prerano napustio pre 14 godina.

 

"Provereno i  ovaj oktobar nema boje otkako ste zauvek otišli ​​... Jedina boja je u sećanjima, u vašem božanskom glasu koji ste ostavili u svojim pesmama, da nas podseti da ništa nije prolazno jer sama smrt nije kraj ... Nekako ste ovde ... kao da nikada niste otišli."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

 

Kolega Toni Cetinski svakog 16. oktobra veoma je tužan i potresen, a svoj dobrog prijatelja nikada neće zaboraviti.

 

 

"Napustio si nas fizički, ali samo fizički brate moj. Ne mogu verovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvek teško što si prerano otišao. Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti, no ipak nemilosrdno dođe i podseća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo šta nam nosi sledeći dan."

 

Podsetimo, na autoputu kod Nove Gradiške Toše je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 26. godini života. U kobnom trenutku u automobilu su se nalazili pevačev vozač i prijatelj Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović. Pretpostavlja se da su zbog velike brzine udarili u kamion.

 

Toše Proeski
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker