ne krije da je išla "pod nož"

MNOGI SMATRAJU DA JE NEPREPOZNATLJIVA: Sećate li se kako je Andreana Čekić izgledala na početku karijere?

3

Popularna pevačica nikada nije krila se podvrgla nekolicini zahvata kako bi bila zadovoljna svojim izgledom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pevačica Andreana Čekić postala je poznata široj publici kada se pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2010. godine, gde je osvojila šesto mesto, a pevanjem se bavila i godinama pre toga.


Kako je vreme prolazilo, Andreana je beležila sve više uspeha, a radila je i na svom izgledu. Nikad nije krila da nema ništa protiv estetske hirurgije i otvoreno je pričala o svojoj operaciji smanjenja nosa, a mediji su pisali još i o liftinzima, filerima u usnama itd. Ona je, međutim, pre nekoliko godina istakla da je adut za koji je najčešće pitaju nasledila od majke.

 

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić


Svi me pitaju za jagodice, ali njih sam nasledila takve od mame. I na fotografijama od ranije ih imam. Usne jesam povećala, a mislim da sam korigujući nos doprinela da se pitanja na račun mog izgleda množe jer je nos kod svakog čoveka karakterističan i najviše doprinosi kompletnom izrazu lica — izjavila je. — Posle operacije nosa sam prezadovoljna izgledom. Uradila sam to iz ličnog zadovoljstva i da čak nisam javna ličnost isto bih korigovala nos da bih sebi ugodila. Slušam sebe i tako mislim da svako treba da radi.


Ukoliko ste zaboravili kako je pevačica izgledala kad smo je tek upoznali, podsetite se njene audicije za Zvezde Granda i prvih nastupa.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

 


 

makonda-tracker