uživaju

BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ ZAJEDNO U MONAKU: Ovako se domaće zvezde provode na LUKSUZNOM odmoru (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

kakodane

11-07-2020 10:23h
matore olinjale frakafulje

Jagode su rumene

11-07-2020 11:13h
Lokalne

Leposava

11-07-2020 11:35h
Sto je lepo kad citas kako neko uziva.Dobro izgledaju za svoje godine.Svaka cast.Nisam ljubomorna i volim da vidim kad je neko negovan i ume da uziva.Ja licno prema svojim mogucnostima,vodim racuna bar o svom licu i za moje godine koristim anti age kremu Magija pcele na bazi pcelinjeg otrova.Pozdrav i Breni i Dragani.

Nella

11-07-2020 14:19h
Baburine Teska kategorija

Didi

12-07-2020 06:41h
Ok... Uživaju, baškare se, ima se-može se, nemam ništa protiv, i nemoj'te me pogrešno shvatiti, ali, da li je realno da sad kad je opšti haos u Srbiji, kad mnogi nemaju 'leba da jedu, kad mnogi ne žive, već muče se da preživljavaju, da li je fer da plasirate ovakve stvari.
Nek uživaju, ali nemojte prikazivati ovakve slike jer ima onih koji ne mogu da priušte ni osnovne stvari za život, a kamoli neki luksuz. ?

Didi

12-07-2020 06:48h
Ok... Nek uživaju,nek se baškare, ima se-može se, nemojte me pogrešno shvatiti ali da li je fer da sad, kad je opšti haos u Srbiji, kad mnogi nemaju 'leba da jedu i kad se većina ljudi bori ne da živi, već da preživi, da li je fer da plasirate ovakve stvari. Nek se šire koliko mogu, ali nemojte prikazivati jer ima onih koji nemaju za opšte potrebštine, a kamoli za neki luksuz. ?

max

12-07-2020 13:13h
Ja vam preporucujem Matarusku banju.Tamo ce vam vise koristiti.

stav

13-07-2020 12:12h
Ima li smisla objavljivati price o odmorima pevaljki po Monaku u ovom trenutku?
Meni je to drskost, bezobrazluk i malodradjanstina!

antilbgtqx

22-07-2020 09:17h
Ono s crnom perikom Dragana M? uzas!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: