Iskrena ispovest

Rada Radenović: To je razlog zašto se nikada nisam udala

0

Poznata voditeljka svakako ne isključuje mogućnost udaje kao opciju...

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Rada Radenović ističe da veoma ozbiljno doživljava brak, te objašnjava iz kog razloga još uvek nije izgovorila sudbonosno "da".

Muškarac koji bi mene osvojio i za koga bih se udala mora da bude veliki kao planina i jak kao stena. Trenutno takvog nema pored mene i generalno mislim da se još nije rodio", kaže voditeljka.

Iako je imala mnogo udvarača, onaj pravi još uvek nije "zalutao u njen svet".

Ozbiljno doživljavam brak i to je razlog zbog kojeg se nikada nisam udala, iako sam imala mnogo udvarača. Babe kažu nikad ne treba reći da nešto nikada nećeš uraditi, a ni ja nisam isključiva po prirodi. Nikada ne generalizujem situaciju, tako da ostavljam i mogućnost udaje", uverava Rada.

Rada je zatim otkrila kako bi izgledalo njeno venčanje iz snova.

Moja svadba sigurno ne bi bila tradicionalna. Smatram da sam žena srednjih godina, koja je pritom i majka, i znam da sam daleko do mlade neveste. Ženi kada dođe u zrele godine ne priliči da nosi belo, boju mladosti, nevinosti i čednosti. Ako bih se udala, to bi bilo u odelu svetlijih boja", zaključila je Rada.

Podsećamo, Rada je majka osmogodišnjeg Petra, koga je dobila u vezi sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji se posle ljubavne romanse sa voditeljkom vratio svojoj staroj partnerki. Međutim, Rada i Dejan su u dobrim odnosima i biznismen je u svakodnevnom kontaktu sa sinom.

 

 

makonda-tracker