Poznati kreatori za decu

0
U utorak 2. novembra u 19 časova na velikoj sceni Zvezdara Teatra, održaće se humanitarna modna revija Zrno po zrno koju priređuju Obrazovni sistem Crnjanski i Zvezdara Teatar.

Na reviji će biti predstavljeni modeli Zvonka Markovića, Marijane Mateus, Irene Grahovac, Milene Radović, Predraga Đuknića, Gordane Majstorović, Legend-a, Mone, St. George-a, Springfield-a i P.S. Fashion-a. U ulozi manekena pojaviće se učenici Obrazovnog sistema Crnjanski, koji neće samo predstaviti trendove i modele novih kolekcija, već će istovremeno učiti i važnu životnu lekciju - onu o humanosti!

Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica biće donirana Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica. Pored prikupljenog novca, deci u Sremčici biće donirana i odeća dizajnera i brendova predstavljenih na reviji.

Akciju su svesrdno pomogli Humanitarni fond Ana i Vlade Divac (HOD), Opera restoran, Podrum vina Aleksandrović i Frizerska akademija Šobota, kao i mnoge poznate ličnosti koje će svojim prisustvom podržati akciju.

makonda-tracker