Preslatko!

Neodoljiv snimak oduševio svet: Megan Markl se unervozila zbog susreta s kraljicom, a Hari, Vilijam i Kejt je hrabre (VIDEO)

0

Buduća supruga princa Harija i buduća vojvotkinja od Saseksa danas je trebalo da se pokloni kraljici Elizabeti II na božićnoj misi, a kamere su zabeležile kako lepa Megan paniči zbog toga.

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Dok je kraljica Elizabeta II u društvu supruga princa Filipa prilazila, Megan je stajala sa verenikom Harijem i njegovim bratom Vilijamom i budućom jetrvom Kejt Midlton.

 

Pogodite koja je ponela 250 puta skuplju haljinu: Izdanja koja su Kejt i Megan odabrale za istu priliku nisu ni nalik jedno drugom

 

Kada se kraljica pojavila, Megan je izgledala veoma uzbuđeno i uplašeno, zbog čega su joj Kejt, Vilijam i Hari davali poslednje instrukcije o tome kako treba da se ponaša i hrabrili je.

 

Ovo, inače, nije prvi put da Megan vidi kraljicu Elizabetu. One su se, pre nego što su se glumica i princ Hari zvanično verili, upoznale u mnogo intimnijoj atmosferi, ali to nije sprečilo nalet uzbuđenja kod lepe Megan.

 

I zbog toga nam je još draža!

makonda-tracker