Preslatko!

Neodoljiv snimak oduševio svet: Megan Markl se unervozila zbog susreta s kraljicom, a Hari, Vilijam i Kejt je hrabre (VIDEO)

0

Buduća supruga princa Harija i buduća vojvotkinja od Saseksa danas je trebalo da se pokloni kraljici Elizabeti II na božićnoj misi, a kamere su zabeležile kako lepa Megan paniči zbog toga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako još uvek nije zvanično član britanske kraljevske porodice već je samo verenica princa Harija, Megan Markl provodi Božić u društvu kraljice, što je presedan!

 

Čiji vam se stil više dopada? Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti! (FOTO, ANKETA)

 

Lepa američka glumica danas je posetila božićnu misu u Crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringemu, a kasnije u toku dana se pridružila kraljevskoj porodici na proslavi praznika u porodičnoj kući u Norfolku. Međutim, pre nego što je misa počela, Megan se našla u situaciji u kojoj bi se verovatno svaki "smrtnik" unervozio, a posebno ukoliko joj je stalo da se dopadne kraljici Elizabeti jer se uskoro udaje za njenog unuka.

 

foto: Profimedia

Naime, Megan je trebalo da se pokloni kraljici ukaže joj poštovanje pred velikom grupom ljudi i mnoštvom kamera, zbog čega se vidno unervozila.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker