iskrena

Više nije isto kao pre: Aleksandra Prijović otkriva detalje svog odnosa sa Filipom (FOTO)

0

Iako je par na početku svoje ljubavi bio nerazdvojan, Aleksandra Prijović otkriva da više ništa nije kao na početku njihove ljubavi. 

foto: Andreja Damnjanović, Story press
foto: Andreja Damnjanović, Story press

Kako je ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića opstala uprkos medijskom pritisku, popularni par je jedno vreme uživao u svjoj ljubavi ne privlačeći ikakvu pažnju medija.

 

Obustavlja i odlaže sve: Aleksandra Prijović podelila tužne vesti (FOTO)

 

Ipak, poznata pevačica je nedavno otkrila detalje svog odnosa sa Filipom, što je iznenadilo mnoge. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kad sam u Beogradu. Tada sam mu usput, pa dođe (smeh). Napravi nekad izuzetak, kao na primer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila, pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama", kaže Aleksandra Prijović. 

Ljubav između nje i Filipa se nije desila na prvi pogled: Aleksandra Prijović otkrila intrigantne detalje (FOTO)

 

Ipak, poznata pevačica održava kontakt sa svojim izabranikom čak i kada nije u Beogradu, te otkriva jedan intimni detalj koji mnogi nisu znali. 

 

Nastavak pročitajte na sldećoj strani

 

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što pre legnemo da spavamo", rekla je Aleksandra. 

Prijatelj je slučajno odao njihove planove: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović spremaju venčanje? (FOTO)

 

Još jedna stvar se veoma promenila od početka njihove veze. 

 Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće", završava Prija.

 

makonda-tracker