BILO JE GLAMUROZNO

"Danijelov otac se NIJE JAVIO NITI ĆE IKAD": Suzana Jovanović o SINOVLJEVOJ SVADBI i svemu što ju je EMOTIVNO pogodilo

1

Saša Popović i Suzana Jovanović su organizovali glamuroznu proslavu povodom venčanja sina Danijela i njegove dugogodišnje devojke Tijane.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Saša Popović i Suzana Jovanović su napravili proslavu za pamećenje o kojoj se i dalje priča. Popularni par je u jednom prestoničkom restoranu organizovao slavlje, a svadbi su prisustvovala i brojna imena sa estrade.

 

Suzana Jovanović je u izjavi za 24sedam istakla da je sve prošlo u najboljem redu, prezadovoljni su, ali su je posebno pogodili pojedini novinski natpisi.

 

- Na svadbi je bilo predivno, zaista, sve je prošlo u najboljem redu. Svi gosti su se odazvali našem pozivu i hvala im na tome. Jedino što je pokvarilo kompletan utisak, jesu neke neistine koje su objavljene. Najpre, jako je degutantno pričati o ciframa, a pisalo se da su deca dobila 100.000 evra za svadbu u poklonima! O tome nema ni govora, daleko je to od te cifre - izjavila je ona.

 

Ono što je zasmetalo Suzani jeste pisanje u medijima da Danijel i njegova izabranica "zajedno nemaju pet dana škole".

 

- Druga stvar, čitala sam da se pisalo da deca zajedno nemaju "pet dana škole". Moram ovom prilikom da kažem da su naša deca jako školovana. Danijel je završio školu za inženjera zvuka u Ljubljani, a snaja Ekonomski fakultet. Oni su akademski građani, ostvareni, sa visokim školama i jako je maliciozno da se tako piše. Te stvari su nam pokvarile radost i sreću. Mene i Sašu to i nije toliko pogodilo, bavimo se javnim poslom godinama, pa znamo kako sve to ide, ali decu jeste, jer su oni van javnog sveta. Vidim da ih to boli. Zbog njih smo se trudili da koliko toliko sve sačuvamo od očiju javnosti. To ih je strašno pogodilo, oni znaju da to nisu, ali takva mrlja im kvari radost tog, njihovog dana - iskrena je bila ona.

 

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

 

Suzana je upitana i za Danijelovog biološkog oca, međutim rekla je da sa njim nemaju kontakt i da se nije javio ni sada, a pretpostavlja da se neće nikada ni javiti.

 

- Danijelu je Sale i otac i prijatelj i saradnik, i sve što je naučio, naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac, i više od toga. Između njih dvojice vlada međusobno poštovanje i ljubav. On jeste dete drugog čoveka, ali kao i što sam u više navrata rekla - otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka - zaključila je Suzana Jovanović.

 

 

makonda-tracker